Hirdetés 

A Zenebutik emblematikus műsora a “Kedvenceink Kedvencei” vasárnap ismét izgalmas adást tartogat a nézőknek.

A műsor vendége ezúttal a népszerű popsztár Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest lesz, aki a 2010-es évek közepén azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy videóban kirántott egy iPadet, valamint turmixgépben darált le egy iPhone telefont. A hirtelen jött milliós nézettségeket kihasználva rálépett a világot jelentő deszkákra és az első, Kártyavár című slágere hatalmasat robbant a neten. Ettől kezdve a Comet Gálák és turnék rendszeres sztárvendége volt, a nagy kiadók versenybe szálltak azért, hogy leszerződhessék. A példátlan karriert befutott, kétszeres aranylemezes énekes mindig híres volt arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét és ezt úgy tűnik, most sem tette.


Szabyest keményen odacsapott G.w.M.-nek (Fotó: ReflektorOnline / Csányi István)

A videós ajánló szerint műsor egy részében a magyar zeneipar helyzetéről és a zenei szakmáról kezdenek beszélgetni Galát Norbert műsorvezetővel, amikor Szabyest boncolgatni kezdni, hogy mi is, ki is az a szakma.

“Attól függ mit nevezünk szakmának. Egy G.w.M.? Aki kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?”

-csapott oda egy hatalmas virtuális pofont Kulcsár Edina kedvesének az énekes, aki kifejtette, hogy nem a tartalom a fontos, hanem a mennyiség, ami nagy baj a mai zenei piacon, majd visszatért a rapcsászárra.

“Ha kéthetente kihozol valami szutykot, akkor azt megeszi a nép és nekik az jó.”

-folytatta, majd ellenpéldaként felhozta Molnár Tamást, aki már szerinte a szakma egyik komoly szerzőjének, előadójának számít, azonban véleménye szerint G.w.M sosem lesz az, mivel a rapper csak egy

“Pizza King type-os” rapper és ez szerintem egy nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz*rra van igény…”

-fejtette ki részletesen a gondolatait Szabyest.

Bővebb részletek vasárnap 11:30 órától a Zenebutikon, a Kedvenceink Kedvenceiben.

MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Mészáros Lőrinc folyamatosan fogy, már alig lehet felismerni – fotó

/p>