Hirdetés 

Az ismert youtuber azt gondolta, hogy szimpla homofóbiával áll szemben, de gyorsan kiderült, hogy nem erről van szó.

Zsolt, aki a Való Világ nyolcadik szériájában szerepelt, 8 éve él párjával Patrikkal boldog kapcsolatban, így eldöntötték, hogy szintet lépnek és bejegyzett élettársi kapcsolatban szeretnénke tovább élni. Az “esküvőhöz” álomhelyszínt választottak: egy Nagykálló közeli festői szépségű kúriába gyűlt volna össze a vendégsereg, hogy megünnepelje az ifjú pár nagy napját. A rendezvényszervezővel már mindent lefixáltak, a dekorációt, a virágokat, a menüt, már csak foglalót fizették volna ki, amikor az esküvőszervező meglepő hírekkel kereste fel Zsoltot:

„Zsolti, baj van, lemondták az esküvői helyszíneteket”.

Mindez pár nappal azelőtt történt, hogy Zsolt és párja személyesen is megnézték volna a helyszínt.

Viszonylag sok helyszínnel és szolgáltatóval vettük fel a kapcsolatot, és nem tudok olyat mondani, ahol azon, hogy két férfi szeretné az életét összekötni, bárki meghökkent volna. Mindenhol nagy szeretettel fogadtak minket.

-mondta Zsolt.

Az esküvőszervező szerint a tulajok azt mondták, hogy átbeszélték, utánanéztek, és arra jutottak, hogy nem szeretnék, ha a pár náluk esküdne, amiből világossá vált Zsolt számára, hogy itt személyes ellentétről lehet szó. Szerette volna ő maga hallani az elutasítás indokát, így felhívta a tulajdonost, és a beszélgetésükből kiderült, hogy Zsolt a politikai nézetei miatt nem esküdhet a kúrián.

Konkrétan megmondták, hogy a személyemmel, a személyünkkel van probléma és azzal, hogy az ellenzéki politikát, narratívát népszerűsítettem

– mondta Osváth.

A hely tulajdonosa egyébként egy fideszes önkormányzati képviselő, akinek az anyja a helyi – szintén fideszes – polgármester.

A rendezvényszervező csak rábólintott, és mire eljutott ez a tulajig, megfuttatták a helyi önkormányzatnál, megfuttatták gondolom országosan is és rájöttek arra, hogyha Osváth Zsolt és Zsenyei Patrik ebben a kúriában összekötik az életüket – egy meleg esküvő egy fideszes fellegvárban –, az sehogy sem lesz jó a sajtóban, és ezért inkább úgy döntöttek, hogy összetörik ezt a kis álmunkat

-mondta el videójában a youtuber.

MÉG TÖBB HÍR OSVÁTH ZSOLTRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! A magyar popsztár megmutatta formás hátsóját – fotó

/p>