Hirdetés 

Dr. Komáromi István és Zámbó Jimmy közeli barátságban voltak egymással.

Az “éneklő dandártábornokként” is aposztrofált dalszerző – énekes másként emlékszik a Királyra, mint mostanában sokan mások. Erről a Blikknek beszélt.

– Én döbbenten állok azon sztorik előtt, amik arról szólnak, hogy Jimmy milyen bohém volt, hogy bulikból bulikba járt és nagy kanállal falta az életet. Én ezt az oldalát nem ismertem. Ha dolgoztunk, mindig szorgalmas, precíz, pontos, kötelességtudó volt. Velem bulizni se járt, mert a munkám miatt nekem ez nem fért bele az életembe. Ha mégis volt egy szabad esténk, átjött, aztán este 9-től reggel 9-ig a zongoránál ültünk. A zenén keresztül ismertük meg egymás lelkét, gondjait vagy éppen örömét – mesélte  a Blikknek Komáromi, aki felidézte azt a tragikus reggelt is, amikor Zámbó Jimmy meghalt. Ő értesítette a családot és óvta meg Anna nénit, Jimmy édesanyját is.


Jó barátok voltak (Fotó: Blikk)

Azonnal felhívtam a testvérét, Mariettát, aki éppen a telefonhívásomra ébredt fel. Tőlem tudta meg, hogy mi történt, és azonnal igyekezett a házukhoz. Utána a Honvédkórház főigazgatóját tárcsáztam, aki jó barátom volt. Megkértem, azonnal küldjenek Jimmy anyukájához, Anna nénihez egy mentőt orvossal, és adjanak be neki egy nyugtatót, még mielőtt megtudja, mi történt a fiával. Így is tettek

– idézte fel a történteket Komáromi István.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Magneoton

EZ IS ÉRDEKES!

Megtörte a csendet a Jimmy-sorozat főrendezője: Senkiről nem mutattunk hamis képet – videókkal

/p>