Hirdetés 

Bizonyára sokan emlékeznek még arra az ominózus felkonfra, amelyet Megyeri Csilla 2017-ben a Púder című műsorban adott elő úgy, hogy természetesen semmi rossz szándék nem volt mögötte.

Aki esetleg nem emlékszik az ominózus jelenetre, annak máris mutatjuk:

 

Nos, Csilla azóta már bocsánatot kért, most pedig elmondta az egyik videóban a történet háttérsztoriját is, amelyet a Blikk szemlézett.

Valóban nyers volt, erős volt a megfogalmazás. Nem is jól fogalmaztam meg ezt az egész felkonfot. Illetve kihagytam a mondat elejéről azt a részt, hogy brit kutatások szerint. Mivel ezt kihagytam, úgy jött le, mintha ez az én véleményem lenne… Ez így jött össze. Utólag jön rá az ember, hogy ennek így kellett valamiért lennie. Nekem mindig álmom volt az, hogy országos médiában szerepelgessek, műsort vezethessek, de nem így. Engem akkor nagyon durván bántottak, fenyegettek. Három napig csak bőgtem, reggeltől estig, még éjszaka sem tudtam aludni” – idézte fel Csilla az eseményeket, aki a műsorban most azt is elárulta, hogy az arcán való hegek eltüntetéséhez milyen plasztikai beavatkozást választott.

-Az orvos kérte, találjam ki, melyik az a terület, ahonnan szeretném leszívatni a zsírt, amit majd ugye az arcomba, azaz a hegekbe tölt be. 

A hasamról szívattattam le, mert az volt az a rész, ami a legcsúnyább, vagy amivel a legkevésbé voltam megelégedve. Elég sokat szedett le. Tudod, mennyit?! Több mint egy litert! 

Végig altatásban voltam, és maga a gyógyulási folyamat hosszú idő vett igénybe, mármint a hasam miatt” – mesélte Csilla a műsorban.


Megyeri Csilla plasztikáztatott (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR MEGYERI CSILLÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Ez a fotó felforrósítja a hűvös napokat is: Formás popsit villantott Vasvári Vivien!

/p>