Hirdetés 

A Groovehouse énekesnőjének Judynak hihetetlenül szoros a kapcsolata a kislányával.

11 évesen már a kamaszkor kezdetén járnak a gyerekek, de Judy ennek ellenére ugyanolyan kapcsolatban van kislányával, mint évekkel előtte. Mindent megbeszélnek, még a legmélyebb érzeseikbe is beavatják egymást.

Judy elmondása szerint Maja a koránál sokkal érettebb gondolkodású kislány, így mindenben ki is kéri a véleményét. – Nekem korábban azt diagnosztizálták, hogy nem biztos, hogy könnyen teherbe tudok esni, talán ez az oka, hogy ennyire ragaszkodok hozzá. Minden egyes nap többször is mondja, hogy szeret engem, sőt, mostanában még ennél is sűrűbben, tehát úgy látom, hogy erre neki is szüksége van. Ha valaki kilép az életünkből, azt is megmagyarázom neki, hogy értse, miért történt. Így volt ez például egy barátnőmmel tavaly, vagy a kiscicánkkal, de ugyanígy tud arról is – ami már nem titok -, hogy jelenleg nem áll a helyzet magaslatán a házasságom mesélte a Blikknek Judy.

Az énekesnő számára a gyermeke boldogsága a legfontosabb, Maja pedig pontosan látja, hogy milyen viharos mostanában édesanyja lelkiállapota.

Maját nagyon irigylem, mert ő sokkal határozottabb nálam. Azt mondta, hogy csak miatta ne maradjunk együtt. Azt szeretné, ha mindketten boldogok lennénk, és ha ehhez az kell, hogy elváljunk, akkor legyen így

 – mesélte elérzékenyülve Judy.


Judy számára a kislánya boldogsága a legfontosabb. (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR JUDYRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Nem semmi fotók: Paris Hilton falatnyi bikiniben takarít! Felrobbantotta a netet az örökösnő

/p>