Hirdetés 

Az RTL+ streaming oldalán látható 10 részes, a Zámbó Jimmy életét pályája kezdetétől haláláig bemutató “A Király” című sorozat nagy port kavart a rajongók és a család körében.

Legutóbb Zámbó Marietta borult ki és ígérte, hogy perelni fogja az RTL-t és a gyártót, most pedig kitört a düh a középső Zámbó fiúból Sebastianból, aki a Bors napilapnak mondta el véleményét a sorozatról.

A RTL nagyon becsapott engem. Nekem nem ezt ígérték a sorozattal kapcsolatban! Személy szerint becsapva érzem magam! Csak haraggal tudok erről beszélni

 – mondta a lapnak érzelmeivel küzdve. – Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón meg fognak emlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. Megígérték ezt, és ezután aláírtuk a szerződést. A forgatókönyvet a megjelenés előtt egy héttel kapták meg anyuék, én külföldön élek, mire hazaértem, már hűlt helye volt. A sorozatot készítő, hogy úgy mondjam, úriember, most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, mikor ő hűen ábrázolta édesapámat. 

Hűen nem ábrázolt ő semmit!

 – csattant fel Sebastian. – A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció! Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép igazság az nem kell! Márpedig szerintem az igazság sokszor izgalmasabb, mint a hazugság – mondta Sebastian. Bővebb részleteket IDE kattintva olvashatsz a borsonline.hu-n.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2 / Fem3

EZ IS ÉRDEKES!

Csalódott Gáspár Győző a Sztárban sztár miatt: “Sajnos, mégsem sikerült bekerülnöm”

/p>