Hirdetés 

A TV2 nézői nemrég jobban megismerhették Visváder Tamást a Drágám, add az életed! adásaiban, valamint a Farm VIP legutóbbi szériájában. Palácsik Lilla férjét, hamar megkedvelték a nézők megnyerő személyiségének és humorának köszönhetően.

Tamás,  akinek tavaly nyáron született meg második gyermeke azt is elárulta, hogy a Drágám, add az életed! óta vannak akik félmeztelen fotókat küldenek, hozzá pedig pikáns üzeneteket írnak. – Mesélt erről a nyíltON című TV2 online műsorban.

“Nagyon élveztem a forgatást, mert hátranéztem és nem az volt,hogy huszonévesek voltak ott, hanem olyan 50 pluszos közönség volt ott tapsolni, szurkolni, és mindig mondtam,hogy <ők a követők>. A követőim 80 százaléka a 50-60 pluszos, nagyon szeretnek a főzésnek és családi tartalmaknak köszönhetően.”

 – mondta Tamás, és azt is hozzátette: olyan üzeneteket kapott a hölgyektől, hogy <szerelmes vagyok beléd”>, sőt, félmeztelen képeket is küldtek neki. “Ez vicces amúgy, most erre nem tudok, mit mondani” – reagálta a nézőktől érkező meglepő tartalmakra.

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Visváder Tamás bejelentette: megszületett Palácsik Lilla kisfia

/p>