Hirdetés 

Novozánszky Fanni a Való Világ egykori játékosa 2017-ben tűnt el nyomtalanul – írta a Blikk.

Éveken át tartott a nyomozás, amellyel a kamerafelvételektől eljutottak a Dunáig, azonban a fiatal nő holttestét a mai napig nem találták meg. Megölésével B. Lászlót vádolják, aki a kamerafelvételeken jól felismerhető és látni, ahogyan a magatehetetlen lányt elviszi a lakásából – ez volt az utolsó olyan felvétel, ahol Fannit látni lehetett. A férfi az elrablását beismerte, de a megölését nem, azt a mai napig tagadja, ennek ellenére a hosszú nyomozás után a bíróság tavaly nyáron életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte.

Azzal pedig, hogy Novozánszky Fanni holtteste nem került elő, egy komoly probléma áll fenn, amely a család nagy szívfájdalma:

nem tudják gyermeküket holttá nyilváníttatni, így méltó síremléket sem tudnak állítani a lánynak.

A jog pedig azt mondja ki, hogy a halottá nyilvánításhoz a polgári bíróság előtt nyilatkoznia kell annak a személynek, aki utoljára látta élve a lányt, ez a személy pedig B. László.

Ahogy a család ügyvédje, dr. Lichy József fogalmazott, erre egyelőőre nincs esély. „A várakozás ideje alatt szerettük volna a Novozánszki családdal közösen elérni, hogy végre halottá nyilvánítsák Fannit. Viszont erre sajnos még várni kell. B. László nem fogja bevallani, hogy halott volt a lány, amikor utoljára látta, vagyis az ő közreműködésével nem tudjuk sikerre vinni az ügyet. Ha meg volt a másodfokú ítélet, akkor az ő személye nélkül is megtörténhet ez a család számára fájdalmas de végre örök le aárást hozó esemény” – nyilatkozott a Blikknek a jogász.


VV Fanni 2017 novemberében tűnt el (Fotó: Blikk)
MÉG TÖBB HÍR VV FANNIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Krisztián újra élte az utolsó emléket: „Bárcsak maradtam volna otthon vele…”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading