Hirdetés 

Szabyest a vasárnap a Zenebutik csatornán látható Kedvenceink Kedvencei talkshow műsorajánlójában említette G.w.M.-et, akivel szemben kíméletlen kritikát fogalmazott meg.

El is indult az adok-kapok, mindezekről bővebben IDE kattintva lehet olvasni cikkeket. A fiatal popsztár utolsó üzenetébe belekerült Gáspár Laci is (mint szintén Pizza King Type-os előadó) akivel kapcsolatban a hírhedt “Zöld hajú lány” című slágert emlegette fel. Erre Gáspár Laci a közösségi oldalán reagált.

„Én alapvetően nem szeretnék beleavatkozni a közted és G.w.M között történő – egyébként érthetetlen – vitába, mert az a ti dolgotok. Viszont szóba hoztál engem is, így érintve érzem magamat, így gondoltam, reagálok neked. Most az hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy 2-3 perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess. (…) Amit te tudsz, az a semmi. Manapság bármelyik panelban összeraknak a 14 éves gyerekek ilyeneket. Igen, elrontottam azt az Omega-dalt aznap este, amit mind a mai napig bánok is, de ez akkor sem teszi semmissé, hogy az elmúlt 20 évben milyen szakmai eredményeim, slágereim és koncertjeim voltak. Te mit csináltál ezalatt? 30 éves vagy, de még mindig 11 éves kislányoknak szeretnél tetszelegni. Mindenki hibázhat. Ronthat el sorokat. Énekelhet hamisan, még akkor is, ha tehetséges. De ahhoz, hogy beleálljon másokba, először is bizonyítania kell, hogy tud valamit. De te, te fiam, te nem tudsz semmit. Szóval inkább hallgass el” – írta terjedelmes posztjában az X-Faktor mentora.Hirdetés 

MÉG TÖBB HÍR A SZABYEST – G.W.M. – GÁSPÁR LACI BOTRÁNYRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Zokogva jelentették be halálhírét: Elhunyt a világsztár lemezlovas, némán gyászolnak a rajongók

/p>