Hirdetés 

Nehéz elképzelni a mindig vidám, humoros Gálvölgyi Jánosról, hogy képes bárkire úgy kiakadni, hogy kértelne szavak jöjjenek ki a száján.

Pedig bizony volt ilyen. Alföldi Róbert “Főszerepben” című műsorában mesélt el egy olyan történetet, amely igazolja, hiába jókedélyű és barátságos ember a magánéletben, a munkában bizony mindenkitől elvárja azt, hogy a maximumot hozza ki magából.

 -A munkában nem vagyok tréfás kedvű. Megtanultam, hogy nem lehet linkóci módon színpadon lenni. Én is benne vagyok sok marhaságban, de a színpad nekem halál komoly. Nem tudnám elviselni azt a tisztességtelen dolgot, hogy beülnek iszonytató árakért, én pedig elhülyéskedek nekik. Volt olyan, hogy az egyik kolléga rátett még egy mondatot… Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege, semmilyen nincs.

Azt mondtam, ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be. Két héten át négy napon keresztül hívott, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsátok, de Molnár Ferenc nem fog. „Te tehetségtelen sz*r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni? Viccelsz velem?”

  mesélte el emlékeit a színművész az RTL műsorában.

MÉG TÖBB HÍR GÁLVÖLGYI JÁNOSRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Az újságíró Jimmyről: “Agresszív volt, igazi hímsoviniszta seggfej” – erre Zámbó Krisztián kiakadt és jött a válasz!

/p>