Hirdetés 

A Szabyest kontra G.w.M. csata úgy tűnik, hogy nem ért véget.

A fiatal popsztár megnézte ugyanis a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének nyilvánosan is bárki számára elérhető arany és platinalemez adatbázisát, amelyben azok a kiadványok szerepelnek több, mint két évtizedre visszamenőleg, amelyeket hivatalosan is annak ismertek el.

Nos, G.w.M. nevére rákeresve nem adott ki a rendszer egyetlen találatot sem. Ahogy az énekes leírta:

A Pizzakingtype gls a 19 platina- és 9 aranylemezével flexelt sztorijában és a TV2 tényekben, azonban semmilyen adatbázis (MAHASZ) nem támasztja ezt alá, hogy akárcsak egy darab is lenne belőle🤭

-írta az énekes, aki hozzátette: korábban nem nézett utána, mert nem gondolta, hogy valaki ekkorát hazudik a közönségének nyilvánosan.


Nem néztem korábban utána, mert gondoltam, hogyha ekkorát mond van alapja, csaknem tolja ennyire retardba a kamudumát a saját követői előtt, de hát… 🙃 emberem, Hazudni a sikert, játszani a kiváltságos rapsztár szerepét, de a koktélcseresznye szót nem ismerni, ez a szint. Számla nélkül a Józsefvárosin eladottak nem számítanak, akkor jómagam is már gyémántlemezes lennék. 💎

-tette hozzá, majd a követőinek odatette a linket is, hogy saját maguk is meg tudják nézni, bizony G.w.M. neve a hivatalos arany és platinalemez adatbázisban egyáltalán nem szerepel.

A linken magatok is leellenőrizhetitek (se gwm, g.w.m. név alatt nincs találat) 🫠 https://slagerlistak.hu/arany-es-platinalemezek/kereso

-mutatta meg a keresőt Szabyest, aki egészen 2013-ig kereste vissza az adatokat, de nem talált egyetlen minősített lemezt sem.

Szabyest megmutatta

A popsztár a következő posztban megmutatta a saját hitelesített aranylemezét, amely szerepel a listában. Valószínűsíthetően most arra vár, hogy G.w.M. is megmutassa az ő lemezeit. Kíváncsiak leszünk a folytatásra, mert hogy lesz, az szinte biztosra vehető.

Update: Cikkünk megjelenés után a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) elkezdte frissíteni adatbázisát, melyet a szövetség munkatársa, Mezei Csaba is megerősített az Indexnek. A portál kérdésére Mezei elmondta: az adatbázisban korábban adminisztrációs hibák miatt valóban nem voltak fellelhetők a G.w.M által megszerzett arany- és platinalemezek, mostanra azonban az összes megtalálható a felületen, melyet ide kattintva érhet el.

MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Megható! Így énekelte el Tóth Gabi a Himnuszt – videó

/p>