Hirdetés 

Schobert Norbika hiába látta szüleitől az egészségtudatos életmód előnyeit, nem igazán foglalkozott vele.

Érthető is ez bármely tizenéves gyerektől, akik ebben a korban nem szeretnek ilyesfajta korlátok között élni, hiszen ez az életükben az az időszak, amikor minden belefér. Norbika a szüleitől folyamatosan azt látta és hallotta, hogy kevés szénhidrát – sok fehérje és ez bizony semmiképp sem a nagy tábla csoki…  Az idősebbik Schobert fiú most bevallotta, hogy a vízilabda változtatta meg a gondolkodását és egészen addig, amíg nem kezdett el sportolni, a szüleire sem hallgatott. –Nagyjából tizenkét éves koromig kicsit sem érdekelt, hogy van rajtam jó pár kiló. Olyannyira nem, hogy gyakorlatilag zugevő voltam. A szüleim hiába terelgettek az egészségesebb kaják felé, én

folyton titokban nassoltam és ettem mindent, ami csak az eszembe jutott.

És hát sok minden eszembe jutott…” – vallotta be a Ripostnak a 17 éves fiú, aki a testnevelés órákat sem szerette túlságosan.

Maradjunk annyiban, hogy nem én voltam a suli sportlegendája és nem a tesióra volt a kedvencem. Inkább az ebédszünetben jeleskedtem. A tornatanárom viszont meglátta bennem a vízilabdást, bár nem értettem, mire is céloz ezzel. Emlékszem, arra gondoltam, hogy talán arra utal, hogy a komoly »úszógumi«, amit magamra növesztettem, majd fenntart a vízen. De ő persze az alkatomra célzott, ami a háj alatt lapult. Én inkább Cristiano Ronaldo akartam lenni, így elmentem focizni Újpestre. Hamar rá kellett jönnöm, hogy nem én leszek a következő aranylabdás, hiszen az edzéseken én még csak az első körrel küzdöttem futás közben, míg a többiek már rég lenyomták a másodikat is. 

Végül tényleg a vízilabdában találtam meg önmagam és ennek a sportnak köszönhetően kezdtem el tudatosabban táplálkozni.

Nem azt mondom, hogy teljesen elhagytam a »csokikát«, de a heti öt edzésnek hála még így is olvadtak rólam a kilók. Egy év alatt tizenkét kilótól szabadultam meg és nagyon megváltoztam kívül, belül” – magyarázta a lapnak Schobert, aki ma már szüleihez, Rubint Rékához és Schobert Norberthez hasonlóan ezreket motivál edzésvideóival és fotóival – mondta a Farm VIP győztese a lapnak.

MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT NORBIKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Hátborzongató! Berki szellemét fotózta le Mazsi?

/p>