Hirdetés 

Sebestyén Balázsnak különös szokása van, amiről eddig nem beszélt – írta meg a Blikk.

A népszerű műsor reggelente a buszmegállóknál vesz fel idős embereket és elviszi őket az úticéljukhoz. Erről mesélt a Rádió1 reggeli műsorában.

Én mostanában mindig BKV-sat játszom gyerekek. Mikor jövök reggel, vagy megyek délután valahova, akkor kiszúrok buszmegállókból embereket, lehúzom az ablakot, és kiszólok, hogy elvigyem-e

– kezdte sztoriját Balázs, aki elmondta az okát is, amiért ezt a nemes cselekedetet fontosnak gondolja.

– A múltkor én stoppoltam, és felvett egy bácsi. Le kellett tennem a kocsit, nem akartam sétálni, ezért stoppoltam. Megállt egy bácsi, akinek fogalma nem volt, hogy ki vagyok. Mondtam, hogy tegyen ki engem a BAH csomópontnál, mert itt van dolgom. Végigbeszélte az utat, és fiatalúrnak szólított. Arról beszéltünk, hogy milyen jó dolog utazni, ő pedig sajnálta, hogy mennyire elrontotta, mert nem utazott sokat, ez pedig megváltoztatta az életét. Kaptam ebben a 10 percen egy olyan tanítást az idős bácsitól, hogy megőrülsz. Elmondta, hogy hogy hívják, és hogy személyszállítással foglalkozik. Iskolás gyerekeket visz úszni. Azt is megemlítette, hogy mi mindent ront el az ember fiatalkorában. Jó, hogy nem arról kezdtünk el beszélni, hogy én ki vagyok stb., mert azt már nagyon unom. Az érdekel, hogy ő mit akar mondani, hogy ő milyen – mondta Balázs, aki hozzátette, hogy a legtöbb ember bizalmatlan és nem akar beülni az autójába, a nagy többség pedig fel sem ismeri, aminek ő különösen örül.

Minél inkább tiszta lappal indulok, annál több időm van arra, hogy ők meséljenek valamit magukról. Minél inkább megismer, annál inkább ördögi köröket futunk, amit én már nem akarok, mert már engem ez nem izgat

– mesélte, majd viccesen hozzátette, hogy előbb-utóbb vagy ki fogják őt nyírni, vagy valaki kirabolja, de ő továbbra is folytatni fogja a segítségnyújtó szolgáltatását.


Balázs idős embereknek segít reggelente (Fotó: 24.hu)
MÉG TÖBB HÍR SEBESTYÉN BALÁZSRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Origo

EZ IS ÉRDEKES!

A fiatalok példaképe, Schobert Norbika bevallotta: “Titokban nassoltam és ettem mindent, ami csak az eszembe jutott”

/p>