Hirdetés 

A világsztárok is emberek – gondoljuk mi. 

Némely felkapott énekes, színész vagy sportoló azonban másként gondolkodik és hihetetlen feladatokkal bízza meg alkalmazottait, akiknek ez sokszor több, mint kellemetlen… Valóban van az a pénz, amiért korpásodik a hajunk?

Justin Bieber nem fogja meg a saját pizzáját

Úgy tűnik, a sztárvilágban többen is akadnak, akiknek vannak furcsa heppjeik, a Saturday Night Live egyik arca, Bill Hader is arról panaszkodott, hogy alig fért el a takarásban, amikor Justin Bieber is megjelent a műsorban – az énekesnek ugyanis szinte mindenre volt egy külön embere, legalább húszfős stábbal érkezett.

Egy fickó csak egy szelet pizzát fogott. Egy másik tartotta hozzá a kólát. Meg kellett velük is harcolnom azért, hogy át tudjak öltözni két jelenet között.

– mesélte Hader Howard Sternnek.


Justin Biebernek komplett stábja van, akik a pizzáját, üdítőjét tartják (Fotó: justinbieber.com)
Minden cipőnek külön testőr!

Az NBA korábbi sztárja, a Swaggy P becenéven ismert Nick Young odáig van a cipőkért, óriási birtokán különálló kis épületet foglalnak el a lábbelik. A gyűjteménye több mint 500 párból áll, és több különleges darabot is tartalmaz, így az egykori kosársztár nemcsak egy, de mindjárt két embert is fizet azért, hogy a cipőire vigyázzon – amihez az őröknek persze az egész kollekciót jól kell ismerniük.

Swaggy P cipőit is testőrök vigyázzák(Fotó: John McCoy/Los Angeles News Group)
Mariah Carey nem bírja el a saját poharát

Mariah Carey korrepetitora, Carrie Grant egyszer a Virgin rádiónak mesélte el, hogy az énekesnő stábjában van egy nő, akinek mindössze annyi a feladata, hogy egy italt tartson a kezében szívószállal együtt – hátha beleinna a főnöke. Carey-ről a Good Morning Britain című reggeli műsor egyik házigazdája, Kate Garraway is mesélt érdekes dolgokat, miután forgatott vele: elmondása szerint a folyosókon egy ember végig háttal ment az énekesnő előtt, hogy el tudja kapni, ha netán megbotlana, a stúdióban a kanapéra pedig két másik embere segített neki leülni, nehogy megtörjön a ruhája.


Hirdetés 

Mariah Careynak is fura allűrjei vannak (Fotó: Getty Images)

indexkép: Wormagic

EZ IS ÉRDEKES!

Jövő héten 70 éves lesz Marcellina! Pucéran, egy szál szaxofonnal fotóztatta magát az énekesnő- 5 éve készült az egyik legművészibb fotósorozat!

/p>