Hirdetés 

Az is látta már Zámbó Jimmy és Gragor Bernadett nyelves csókos fotóját, aki nem akarta látni.

Az RTL+ streaming platformján futó “A Király” című sorozat újra a csúcsra repítette Jimmy népszrűségét, mindenki az életére és a halálára kíváncsi. A sorozatban több szerető is feltűnik, azonban Gregor Bernadett nem kapott szerepet, pedig állítólag a Király utolsó éveiben volt. Olyannyira, hogy Delhusa Gjon szerint 9 milliót kért tőle kölcsön a halála előtt pár nappal Jimmy, mondván hogy Berninek lakást kell venni.

Nos, ki tudja mindez igaz-e, azonban a Blikk leleplezte a híres csókolózós fotót, ezt ezután már nem fogja homály fedni. Egy Bernnadetthez és Jimmyhez közelálló ismerős elmondta:

 “Jimmy valóban megőrült Bernadettért, és mindent elkövetett, hogy megkaphassa. Annak ellenére, hogy ötször, ha találkoztak egymással… Ennek az apropója pedig egy közös duett és egy készülő lemez volt. Szóval akik pletykálnak az állítólagos viszonyukról, csak egy dolgot felejtenek el: hogy Berni akkoriban nem Jimmybe, hanem Gát György producerbe volt szerelmes. Olyannyira, hogy Jimmy tragikus halála előtt két héttel hozzá is ment feleségül! Persze ez nagyon kiborította a Királyt. Sokan emlegetik bizonyítékként azt a bizonyos fotót is a kapcsolatukra, ami egy állítólagos csók elcsattanását örökíti meg Berni és Jimmy között. Nos, az igazság az, hogy ezt az egész jelenetet Jimmy szervezte meg. Ő kérte meg a fotóst, hogy fotózza le ezt a jelenetet, amit majd később fel tud használni. Pedig az igazság az, hogy sem a fotón, sem utána nem csókolóztak. Berni karban tett kézzel állt, és meghökkenésében egyet még hátra is lépett, amikor Jimmy elé pattant, és kinyújtott nyelvvel közelített felé.”


Az ominózus fotó (forrás: Blikk)

A Kiskegyed megkereste a fotóst, aki megerősítette a sztorit, miszerint az emlékezetes kép valóban egy előre megrendezett jelenet volt, amiről a színésznő semmit nem tudott. Gregor Berni pedig – aki korábban sajtóperek sorozatát nyerte meg a magánéletéről szóló cikkek miatt – csak ennyit fűzött az állítólagos szerelmi történetükhöz:

„Rettenetesen méltatlannak tartom, hogy valakinek a halála után 22 évvel is a magánéletéről csámcsogjanak. Nekem pedig nincs mit mondanom erről az egészről.”

Jimmy és a valótlanságok, amivel dicsekedni lehetett…

Hogy miért is volt Jimmynek szüksége a Gregor Bernivel készült, híressé vált fotóra? Mert ő imádott dicsekedni azzal, amije van. De azzal is, amije nincs… Ezért történhetett meg, hogy hosszú éveken át úgy beszélt második feleségéről, hogy ő dr. Zámbó Edit, büntetőjogász. Persze ez nem volt igaz, Editnek nincsen egyetemi végzettsége, megismerkedésükkor szövőnőként dolgozott Jimmy későbbi felesége. Így míg Jimmy az utolsó lemez borítóján is „dr. Zámbó Editnek” mond köszönetet, a Király halála után soha többé nem láttuk a neve előtt a doktor titulust.

Editet Jimmy egész életében dr. Zámbó Editként mutatta be. A sorozat szerint ezt Jimmy erőltette rá feleségére (Fotó: Story Magazin)
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Illegális szert használ videóban Tóth Andi

/p>