Hirdetés 

Szerdán a Nemzeti Sport Online számolt be arról, hogy Aissa Laidouni a Ferencvárostól a Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlinhez szerződhet, és németországi, klub közeli forrásaink szerint ma már orvosi vizsgálatra várják a tunéziai válogatott középpályást, miután az FTC és az Union között megszületett az egyezség az átigazolásról.

A lap értesülései szerint időközben már megszületett az egyezség az Union és a Ferencváros között, a berliniek ma már orvosi vizsgálatra várják a német fővárosba a 26 éves labdarúgót.

Budapestről délben van egy repülőjárat a német fővárosba, ha a játékos utazásához szükséges papírügyeket addig a két klub rendezi, akkor Laidouni jó eséllyel azzal a géppel utazhat Németországba. Amennyiben az orvosi vizsgálatokon is átesik, ma vagy pénteken írhatja alá három és fél évre szóló szerződését az új csapatánál, amely szerdán 2–1-re nyert a Bundesligában a Werder Bremen vendégeként és ezzel a 2. helyen áll a tabellán. 

Németországi sajtóhírek szerint  Laidouni lehetséges kivásárlási ára meghaladhatja a 4 millió eurót is. Amennyiben az átigazolás megvalósul, az FTC elmondhatja, hogy kilenc év alatt mindegyik topligába tudott játékost értékesíteni. Tavaly Myrto Uzuni ment a spanyol La Ligába (Granada), 2016-ban Nagy Ádám az olasz Serie A-ba (Bologna), Somáliát 2015-ben a francia Ligue 1-be (Toulouse), Muhamed Besicet pedig 2014-ben az angol Premier League-be (Everton) adta el.

Laidouni 2020-ban a román Voluntari-tól érkezett a Ferencvároshoz és romániai beszámolók szerint korábbi klubja a mostani eladási árából is részesül 15 százalékig. Az NB I-ben 64 mérkőzésen lépett pályára, hat gólt és 12 gólpasszt ért el, összesen 103 tétmeccsen játszott a Ferencvárosban, kilenc gólt és 16  gólpasszt jegyzett. Kedden, az év első bajnokiján csereként állt be a ZTE ellen – a jelek szerint az volt a búcsúmeccse.


Laiduni és MMaee a Fradiban már több gólnak együtt nem fognak örülni (Fotó: NSO)
MÉG TÖBB HÍR A FERENCVÁROSRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: FTC

EZ IS ÉRDEKES!

Nagy bajban a francia sztárfocista, 100 kg kábítószert találtak nála

/p>