Hirdetés 

Mindketten jó ideje oszlopos tagjai az RTL csapatának, a közös munka mégis messziről elkerülte őket.

Nádai Anikó exének, Kovács Dániel Richárdnak olyan szuperprodukciók fűződnek a nevéhez, mint a Válótársak, A Tanár, a Mellékhatás vagy A király, addig Dobos Evelin plédául a Keresztanyu című sorozatot erősítette és A Konyhafőnök VIP-ben is maradandót alkotott.

Dániel volt a kezdeményező

– Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember – árulta el ismerkedésükről a Story magazinnak Evelin, majd elárulta, hogy az első belvárosi randi után az egyik találkozó követte a másikat, igyekeztek minden szabadidejüket együtt tölteni.

Hamar összeköltöztünk Evelinnel, de igazából magától értetődő volt az együttélés. 

Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel – mondta a rendező.

Evelin egyébként nemcsak Dániel szívét nyerte el, hanem a filmes szakember és korábbi párja, Nádai Anikó kisfiáét, Patrikét is.

Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. (…) Öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást.

-mesélte Evelin.


Dobos Evelin Nádai Anikó exével jött össze (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR DOBOS EVELINRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Mindenki ledöbbent, amikor megérkezett erre a helyre Kim Kardashian – fotó

/p>