Hirdetés 

Berki Mazsi élete nyitott könyv a nyilvánosság előtt.

Az tény, hogy ez nem önszántából van így, de bizony így van. Ha másképpen nem jut az emberfia információhoz a luxusözvegyről, akkor hipp-hopp máris előkerül egy kedves olvasóriporter, aki kattint pár fotót a boldogságban úszó párról és fűz hozzá pár mondatot, hogy ismét legyen miről beszélnünk pár napig. Abba pedig még bele sem gondoltunk, hogy minderre nyilván Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony is reagálni fog, mert ugye karácsonykor már Mazsi fel sem vette neki a telefont és ő amúgy is a gyámügyhöz fordul, hogy láthassa az unokáját. Na… Nem kész szappanopera az egész? De!

De térjünk vissza Mazsi aktuális sztorijára…

Namost az történt, hogy Berki Mazsiról eddig úgy tudtuk, hogy csak márciusra jönnek haza párjával Zoltánnal a zanzibári romantikus álomnyaralásukról a TV2 új műsorának forgatására, amiben az egész Mazsi pereputty szerepelni fog. Ehhez képest Berki Renáta és párja a napokban egy budapesti plázában turbékolt, amit a már említett kedves olvasóriporter jól észre is vett és persze le is fotózott, hogy aztán elküldje a Bors Napilapnak, amelynek címlapján végül péntek reggel ki is kötöttek a képek.

Igencsak meglepődtem, amikor az ebédemre várva megláttam Mazsiékat. Annyira nem követem a szerelmi életét, de azt olvastam, hogy Berki Krisztián tavaly májusi halála után új párra lelt. Én azt láttam, hogy elképesztő az összhang közte és a férfi között, izzott köztük a levegő, és igencsak gyakran értek egymáshoz

– mondta teljes extázisban a Bors olvasója, akinek fotóit Mazsiról és párjáról IDE kattintva meg is lehet nézni. 


Berki Mazsit üldözik az olvasóriporterek (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Rubint Réka és Schobert Norbi megmutatta luxusotthonukat a kameráknak – videó

/p>