Hirdetés 

A múlt hét legnagyobb botránya kétségkívül Szabyest és Varga Márk csatája volt, amely egy talkshowban elhangzott gondolatkiteljesedésből jutott el a f*szméregetésig, hogy végül kinek hány valós vagy vélt aranylemeze van.

Ebbe belekeveredett Gáspár Laci is a hírhedt “Zöld hajú lány” slágerével, ami után az X-Faktor mentora le is tiltotta a kritikus influenszert.

Szabyest most folyamatosan a tőle megszokott őszinteséggel válaszol a rajongóinak kérdéseire és az őszinteség most is fájdalmasnak tűnik. Ezúttal Zámbó Krisztián lett az elszenvedő fél, aki Szabó Szabolcs szerint simán válthatná is Gáspár Lacit a mentori székben, miután megkérdezte követője, hogy Gáspár mit keres még ott. Szóval akkor menjünk végig ezen az eszmefuttatáson. Szabyest szerint a tehetség igenis örökölhető, amint az írta:

Akár Zámbó Krisztiánt is belehetne ültetni, mert Ő Jimmy fia és örökelte a tehetségét 😅

-írta, ami elsőre hízelgőnek tűnik, de a következő sorában már bele is tette a Szabyest – féle húsdarálóba a Király elsőszülött fiát.

habár ebből sokat nála se láttunk, mert több, mint 10 éve vergődik az édesapja emlékével a médiában, de saját egyénisége azóta nem alakult ki. Ez az ember egy gumi szerelőműhelybe vagy egy kocsma pultjába is kevés lenne, mégis azt látod, hogy Zámbó Krisztián a téma.

-degradálta le Krisztiánt a kritikus, aki szerint Zámbó Krisztián eltiporja a tartalmatlan videoklipjeivel édesapja nagy slágereit, tehát Jimmy gyalázása helyett saját karriert lenne érdemes építenie.

Édesapja slágerdalait tartalmatlan videoklipekkel tiporja el. Ha ezeket tényleg csak így sikerül, egy minőségtelen rapnek nevezett hablattyal re-kreálni, akkor érdemes lenne bele sem fogni vagy a saját karrier építésén gondolkodni.

-írta, majd odaszúrt a mulatóssztár MC Hawernek is, feltehetően a legendás Bye-bye lány feldolgozással kapcsolatban. (Ezt mondjuk nem értjük, mert az tök jó…)

Sosem felejtem el az Mc Hawer verziót se, ha van pusztító előadásmód és zenei felvétel, akkor az mindent visz.


Szabyestnél már csak az a kérdés, hogy ki lezs a következő? Zámbó Krisztiánnál pedig, hogy mit fog erre reagálni? Mert, hogy fog az biztos…

MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Szabyest / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Lesifotók! Így turbékol új párjával Berki Mazsi

/p>