Hirdetés 

Geszti Péter és Friderikusz Sándor ma már egy hajóban eveznek, de nem volt ez mindig így.

1986-ban találkoztunk először, és onnantól fogva időről időre összesodort minket az élet. Sanyinak nagyjából ebben az időben vett repülőrajtot a karriere, mondhatni, a csillagokig lőtte magát, de nekem sem volt okom panaszra. Míg ő rendszeresen jelentkezett a Magyar Televízióban a Friderikusz Show-val, addig én ifjúsági műsorokat készítettem, a Rapülőkkel zenéltem, és műsorvezetőként sem maradtam szégyenben, hiszen a Megáll az ész! éveken át bombasikert aratott. Persze titkon mindig vágytam arra, hogy én is olyan nagyszabású show-műsorokat vezethessek, mint Sándor, főleg, hogy azt gondoltam, én még nála is jobban tudnám csinálni  mondta Geszti a Story Magazinnak, aki ma már együtt dolgozik Friderikusszal.

-2021-ben, a Friderikusz Podcast indulása előtt felhívott Sándor, és megkérdezte, hogy mit szólok az ötletéhez, szerintem mennyire működőképes ez a formátum, és van-e egyáltalán létjogosultsága a social mediában.

Én abszolút támogattam őt és drukkoltam neki, mert tudtam, hogy a ma már sajnos egyre divatosabb önfényező, gyűlöletkeltő tartalmak mellett igenis igényük van a nézőknek, a hallgatóknak a minőségi, értékes, mély beszélgetésekre

– folytatja Péter, aki azóta már kétszer is szerepelt Friderikusz nagy sikerű interjúsorozatában. – A premieradásban is részt vettem, illetve néhány hónappal később egy önálló beszélgetésre is meginvitált. A második interjúnak akkora sikere volt, és olyannyira egymásra találtunk Sanyival, hogy két héttel később ismét megkeresett, és felvetette, mi lenne, ha készítenénk egy közös műsort. Természetesen egyből igent mondtam.” Így indult el a Geszti+, amely nagy siker a Friderikusz Podcast csatornán.


Geszti Péter ma már együtt dolgozik Friderikusz Sándorral (Fotó: RTL)

Úgy is mondhatnánk, ez egy lélektani kirándulás, motivációsbeszélgetés-sorozat a megújulásról, a pozitív gondolkodásról és a lét mélyebb értelmeirőlmondta Geszti, aki szerint nem lehet véletlen az, hogy ennyi idő kellett az ő közös munkájukhoz. – Húsz évvel ezelőtt még mindkettőnknek sokkal keményebb volt az egója, a kor előrehaladtával viszont bölcsebbek, elfogadóbbak lettünk, és megértettük az élet mélyebb összefüggéseit. Szerintem nagyon jó csapatot alkotunk Fridivel! Ő az a pasi, aki elvégzi az adott munkafázist, elküldi az ötleteit nekem, és egy óra múlva már várja a választ, miközben még oda sem értem a számítógéphez. Őrületes tempót diktál, és nagyon komolyan veszi, amit csinál. És ez jó, mert én is pont ilyen vagyok!”

Friderikusz munkamorálját imádja Geszti (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR GESZTI PÉTERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Itt a videó! Felvállalta új kapcsolatát Berki Mazsi, a nehéz idők után végre újra boldog!

/p>