Hirdetés 

Súlyos betegség is állhat Galambos Lajcsi tüneteinek hátterében.

A népszerű trombitást súlyos fulladásos rohamok gyötrik, kórházi kivizsgálásra szorul.

„Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis.

Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak” – panaszolta a Blikknek Lajcsi. A közműlopásért és vesztegetésért jogerősen három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélt sztár így nem vonul börtönbe? Az ügyvéd válaszolt a kérdésre:

“A jogszabály szerint két évet meghaladó szabadságvesztés esetén csak nagyon alapos indokkal adnak halasztást a bevonulás tekintetében, de a két évet nem meghaladó ítélet esetén is csak nagyon ritka és indokolt esetben szokott úgy dönteni a büntetés végrehajtási bíró, hogy halasztást engedélyez.

Az indok lehet súlyos, a bv. Intézetek keretein belül nem kezelhető betegség, vagy családi ok. Előbbi esetén nem elég a kezelőorvos véleménye.

Ilyenkor igazságügyi orvosszakértőt rendelnek ki, hiszen a bíró önállóan nem döntheti el, hogy a kérvény jogos-e, vagy sem. Itt tenném hozzá, hogy a börtönkórház elég széles spektrumát lefedi a betegségeknek, vagyis szinte minden egészségügyi problémát tudnak hatékonyan kezelni. A kérelem beadása egyébként önmagában nem halasztó hatályú, de általában igen gyorsan szakértő kézre kerül a panaszos, vagyis viszonylag gyorsan eldől, hogy indokolt -e a halasztási kérelem” – nyilatkozta a Blikknek általánosságban dr. Gerencsér András ügyvéd.


Lajcsi súlyos beteg (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Sári Évi ultra szexi latex szerkóban táncol – videó

/p>