Hirdetés 

Bódi Csabi felesége Gina végre meg tudott mártózni az Indiai-óceánban.

Az énekes és párja a kíváncsi tekintetek előll a Maldív-szigetekre menekültek, ahol végre nyugodtan pihenhetnek. Bódi Csabi mindent megenged a kislányának, aki előszeretettel lakkozza ki rendszeresen édesapja lábiijkörmeit a legszínesebb lakkokkal, így sokan nem tudják, de az énekes a fellépésekre is kilakkozott körmökkel szokott menni.

Szoktam is magamban nevetni, hogy miközben a színpadon játszom a nagy macsót, nincs olyan kérés, amit ne engednék meg a kislányomnak, vállalom, hogy a lábujjaimat is rendszeresen kilakkozhatja, de utazás előtt Gina azért rendbe szedett. Végzett kéz- és lábápolóként amúgy is elkényeztet. Ráadásul hiú is vagyok ezen a téren, ezt a fatertől örököltem, ő is több időt tölt a fürdőszobában, mint anyám, a kocsimban pedig több üveg parfümöt tartok” – mondta a Story Magazinnak az énekes, aki kedvesével kettesben utazott a luxusutazésra, így most nem kell tartania a kifestett körmöktől. Egyébként Gina nagy vágya volt, hogy belemerülhessen az Indiai – óceánba, ez most sikerült.

Igyekeztünk elbújni a kíváncsi tekintetek elől, egy csöpp szigetre esett a választásunk. Nem nagyzolásból, csupán azért, hogy a feleségem is megmártózhasson fürdőruhában az Indiai-óceánban. Ezt a roma hagyományok szerint nem teheti meg, ha más ­magyar is a közvetlen közelünkben nyaral

– mondta az énekes.


Bódi Csabi a feleségével elmenekült egy kis szigetre a kíváncs tekintetek elől (Fotó: Blikk)
MÉG TÖBB HÍR BÓDI CSABIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemnelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Amire mindenki várt: Zimány Linda megmutatta a jelenlegi szerelmét – fotó

 

/p>