Hirdetés 

A legendás zenekar egyik énekesnője Pál Éva nagyon nehéz éveket tudhat maga mögött. Negyvenegymilliós devizahitelétől az utolsó pillanatban szabadult meg és a nyugdíja is nagyon kevés – írta a Bors.

Az énekesnő egy 10 milliós hitelből esett bele egy 41 milliós hitelcsapdába, amit havonta 170 ezer fotinttal törlesztett. Egy ideig sikerült is, de ez egyre nehezebben ment. A háza végrehajtás alá került, Éva pedig a végrehajtóval is egyezkedni próbált ám sikertelenül.

Nem volt már visszaút, megkaptuk a levelet, melyben közölték, elárverezik a házamat. Öt napom volt arra, hogy eladjam. 

Végül a szerencse mellém állt, mert három nap alatt túladtam rajtameséli a Borsnak az énekesnő. – Így nem a bank vitte, ki tudtam fizetni a tartozást és a megmaradt pénzből vásároltunk egy kisebb házat. Nagyjából 15 végrehajtás volt rajta, ezért tudtunk nyomott áron hozzájutni. Óriási mázlim volt: megszabadultunk a hiteltől. Hónapok teltek el, mire észrevettem, hogy megkönnyebbültem, mire felfogtam, az új otthonunk már megvan, és onnan nem fognak kitenni minketmondta a lapnak sóhajtva Éva.

Az énekesnő egy vállalkozásba is belekezdett, azonban ez sem sikerült.

Naivan csináltam egy közös vállalkozást, de inkorrekt partnert találtam. Egy 1 millió forintos kiegyenlítetlen számlából 3,5 milliós tartozást lett, és végrehajtás alá került. 

A különbözetet a 49 ezer forintos nyugdíjamból vonják, így életem végig a 28 500 forintos minimumnál nem fogok többet kapni. De nem akarok panaszkodni, mindig megoldottam mindent, és a fiam óriási segítség számomra. Nagy iskola volt ez nekem, tanultam belőle. Mindig is dolgoztam, most az egyik szolidaritási mozgalom etikai bizottságának vagyok az elnöke, juttatás nélkül. Nagy reményeim és terveim vannak, remélem, a színpadon is kapok lehetőségeket idén – mondta Pál Éva.


28 ezer forintos nyugdíjból kell élnie Pál Évának (Fotó: YouTube)
MÉG TÖBB HÍR A NEOTON FAMÍLIA TAGJAIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Mandiner

EZ IS ÉRDEKES!

Iskolákba jár tanácsot adni Tóth Gabi:”Őszintén beszélgetünk azokkal, akik meghívnak bennünket az iskolájukba”

/p>