Hirdetés 

Feltépték a sebeket a családban és a rajongóknál is azok a részek, amelyeket Zámbó Jimmy egyedülálló pályafutásáról készített az RTL – írta a Ripost.

Zámbó Marietta először csak halkan jegyezte meg, hogy nem feltétlen ért egyet a szereposztással, majd a sorozat első részei után teljesen kiborult és perrel fenyegette meg a sorozat készítőit.

“Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt, és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg” – kezdte feldúltan Jimmy nővére.

“Édesanyánk világ életében úrinő volt, és soha életében nem dohányzott, és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják” – dühöngött Marietta.


Fotó: Tv2

Zámbó Sebastian csendes életet él külföldön a családjával. Nem nyilatkozik, teljesen elzárkózik a rivaldafénytől, most azonban úgy érezte, neki is meg kell szólalnia.

“Az RTL nagyon becsapott engem. Nekem nem ezt ígérték a sorozattal kapcsolatban! Személy szerint becsapva érzem magam! Csak haraggal tudok erről beszélni” – mondta érzelmeivel küzdve.

“Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón meg fognak emlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. Megígérték ezt, és ezután aláírtuk a szerződést. A forgatókönyvet a megjelenés előtt egy héttel kapták meg anyuék, én külföldön élek, mire hazaértem, már hűlt helye volt. A sorozatot készítő, hogy úgy mondjam, úriember, most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, mikor ő hűen ábrázolta édesapámat. Hűen nem ábrázolt ő semmit!” – háborodott fel Sebastian.

“A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció! Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép igazság az nem kell! Márpedig szerintem az igazság sokszor izgalmasabb, mint a hazugság”mondta a Ripostnak.

Fotó: TV2
MÉG TÖBB HÍR A ZÁMBÓ CSALÁDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Az énekesnő tíz dollárért ment hozzá egy szexmúzeumban Szegedi Fecsóhoz

/p>