Hirdetés 

Megrázó történetet élt meg nem csak a fiatal lány családja, de az egész ország is.

Mindenki egy emberként érez együtt a családdal és döbbent meg mindössze 25 éves Barbara búcsúlevelén és öngyilkosságán. Mint ismeretes a lány pénteken a Szolnokról Kecskemétre tartó szerelvény elé ugrott Nagykőrösön. Hiába érkeztek gyorsan a mentők és a tűzoltók, Barbarán ekkor már nem lehetett segíteni.

A búcsúlevelét az öngyilkossága előtt egy órával posztolta a Facebookon:

„Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok, az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is. Tudom egyszer jól vagyok aztán meg nem is. Ne aggódj, jó helyre kerülök biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne. Az élethez vagy a halálhoz vagyok a gyengébb?! Nem tudom eldönteni, de most már nagyon mennék. Az öngyilkosságban nem a vonat elé ugrani fáj a legjobban, hanem elsétálni az állomáshoz…” – írta a lány.


Fotó: Ripost / Facebook

Vőlegénye, Zsolt megható sorokkal búcsúzik tőle.

„Millió gondolat kavarog bennem, mégis alig találom a szavakat. Nem csak álom volt…Nincs olyan dolog ebben az életben ami pótolni tudja azt az űrt amit magad mögött hagytál! Nézem a közös képeinket,az emlékeket,amiket együtt éltünk át,és még megannyi élmény állt előttünk,de te túl korán mentél el. Amilyen váratlanul toppantál az életembe,elsöprő szerelemmel most olyan váratlanul távoztál,nem látom többé gyönyörű arcod,nem hallom többé a kedves hangod! Az életem soha nem lesz ugyanolyan nélküled,attól a perctől félember lettem mert csak melletted, veled voltam egész.

Önhibádon kívül kicsi lelked sokat szenvedett,nem ezt érdemelted mert te annyira jó voltál,de mostmár nyugovóra térhetsz.

Kérlek vigyázz mindig rám,mert most nekem lesz szükségem arra hogy óvj engem! Amíg utolsót nem dobban a szívem életem szerelme maradsz,és örökké a menyasszonyom! Minden percben hiányozni fogsz! Nagyon Szeretlek” – írta a szívszorító sorokat közösségi oldalán Zsolt.

Van segítség!
Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

ByeAlex a karrierje kezdetéről: “Egy fél ország szétgyilkolt…”

 

/p>