Hirdetés 

Szűcs Judith évtizedek óta az egyik legnépszerűbb hazai énekesnő, nem véletlenül ragasztották rá a diszkókirálynő jelzőt.

Az már tudható volt, hogy 14 éve él együtt párjával, de azt kevesen tudták, hogy a díva már 12 éve menyasszony. Erről, valamint az esküvő időpontjáról a Blikknek nyilatkozott.

Eleinte egyszerűen nem volt időnk összeházasodni – mesél az okokról az énekesnő. – Aztán jött a covid, és kicsit furcsa lett volna, ha maszkban csókolom meg az igen kimondása után az uramat. Végre elmúlt ez a rémálom, és most meg már rájöttünk, hogy nem is fontos ez a papír, mert mi enélkül is boldogok vagyunk

Minek, kinek kéne megesküdnünk?Tizennégy éve vagyunk együtt, és szorosabb a kapcsolatunk, mint valaha. A kezdeti hatalmas szerelemből azóta barátság és szeretet is lett, ami még szorosabbá tette a kettőnk kötelékét. Cicuskámnak hív a párom, és lesi minden kívánságomat! Ha kiejtem a számon, hogy mennyire hiányzik a tavasz, a virágok illata, akkor biztos lehetek abban, hogy másnap egy álomszép csokorral fog hazaállítani. Ő gondoskodik arról, hogy még ebben a szürke, borús időben is boldog legyek.

Tavasszal pedig a kertésszel közösen egy álomkertet varázsol nekem, miközben azt mondja: „te csak ülj nyugodtan a teraszon, és gyönyörködj!” De ez a figyelmesség is kölcsönös. Ébredés után reggelivel várom, ő pedig főz nekem. Remek séf, és már majdnem nálam is jobban főz! A mi kapcsolatunk a barátság, a szeretet és a szerelem ötvözete. Így még a tél sem tudja elvenni a kedvemet semmitől, pedig ez a szürkeség nagyon lehangoló tud lenni! De a vőlegényem ezeket a napokat is széppé tudja varázsolni nekem! Persze, az is nagyon fontos, hogy mindketten olyannak fogadjuk el a másikat, mint amilyen, nem akarjuk megváltoztatni, átformálni egymást. Ráadásul imádja a lányomat! Egy ilyen kapcsolatot akkor minek is kéne egy papírral megpecsételni? Azt hiszem, mi már örökre menyasszony és vőlegény maradunk!”


Szűcs Judith már örökre menyasszony marad (Fotó: MTVA)
MÉG TÖBB HÍR SZŰCS JUDITHRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Licitálni lehet Zoltán Erika pikáns, meztelen fotóira!

/p>