Hirdetés 

Priscilla Presley úgy érzi, kénytelen megtámadni a lánya végrendeletét, miután az 2016-ban meg át lett írva, azonban ő errpl értesítést nem kapott -írta BBC.

Az 54 éves Lisa Marie Presley január 12-én vesztette életét hirtelen szívleállás következtében Halála sokkolta a világot. A aztár eredeti végrendeletében édesanyaja és korábbi menedzsere kezeli halála után a vagyonát, azonban rejtélyes okokból és eddig titkosan kezelve állítólag ezt Lisa Marie 2016-ban megváltoztatta.

Priscilla ügyvédei szerint azonban a dokumentumban hibásan írták az anyja nevét, továbbá szokatlannak tűnő aláírás szerepel azon, ezért megtámadták a végrendeletet.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz benyújtott beadványban az is szerepel, hogy a 77 éves Priscilla csak Lisa Marie halála után szerzett tudomást a 2016-os módosításról. Elvis egykori felesége azzal érvel, hogy a módosítást soha nem kézbesítették neki, amíg lánya életében volt, pedig azt a végrendelet kifejezetten megköveteli- szemlézte a BBC infomációját a Blikk.


Lisa Mariea Presley január 12-én hunyt el. (Fotó: AFP)
MÉG TÖBB HÍR LISA MARIE PRESLEYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Getty Images

EZ IS ÉRDEKES!

Király Viktor megmutatta két éves kisfiát – a megható fotót imádják a rajongók

/p>