Hirdetés 

Sokkoló tragédia rázta meg az országot múlt héten.

Barbara, a 25 éves nagykőrösi lány vonat elé vetette magát. Az öngyilkossága előtt drámai sorokkal búcsúzott a Facebook oldalán:

„Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok, az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is. Tudom egyszer jól vagyok aztán meg nem is. Ne aggódj, jó helyre kerülök biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne. Az élethez vagy a halálhoz vagyok a gyengébb?! Nem tudom eldönteni, de most már nagyon mennék. Az öngyilkosságban nem a vonat elé ugrani fáj a legjobban, hanem elsétálni az állomáshoz…”

– írta a lány, akitól vőlegénye szívszorító sorokkal búcsúzott.

Barbara 85 éves nagymamája Mária napokig nem tudta, hogy maghalt az unokája.

Idejött hozzám Zsolt a fivérével, és elmondták, hogy egy nagyon rossz hírt kell közölniük. Napokig nem is tudtam, hogy az unokám meghalt! Soha többé nem látom annak az áldott kislánynak a kedves arcát

– zokogott a Borsnak a nagymama, aki beavatta a lapot unokája életének apró részleteibe is.


Barbara 25 éves volt (Fotó: Facebook)

„Négyen voltak testvérek. Sajnos, nem volt túl jó gyerekkoruk, mert az anyjuk nem akarta gondozni őket, a fiam pedig képtelen volt rá. Ezért kerültek intézetbe. A legközelebb Szandika (a lány neve Barbara Alexandra volt – szerk.) állt hozzám, ő volt a szemem fénye. Persze, rendszeresen látogattam a gyerekeket az intézetben, volt, hogy főztem is nekik. Szandi jó tanuló volt, biztos voltam benne, hogy sokra viszi” – mondta a lapnak Mária, majd hozzátette:

„Hiába szerettem volna magamhoz venni az unokáimat, már akkor öreg voltam, amikor a szüleik elhagyták őket. A fiamat két éve nem érem el, azt sem tudom, szólt-e már neki valaki Szandi haláláról. Általában egy vállalkozónál dolgozott, de szinte sosem volt pénze, volt, hogy én segítettem ki”.

Ha úgy érzed, hogy segítség kell

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

kiemelt kép: Shutterstock / illusztráció

EZ IS ÉRDEKES!

Sipos Tomi elmesélte, hogy mit szólt Zámbó Jimmy az IHM paródiájához – videó

/p>