Hirdetés 

Schobert Lara a Blikknek adott exkluzív interjút, amelyből sokmindent megtudhatunk, amit eddig nem is gondoltunk volna.

Például elárulta, hogy ő ment volna a Farm VIP műsorába, csak átadta a lehetőséget Norbikának.

Hívtak a Farmba is, beszélgettünk, de oda végül az öcsém ment helyettem. Szívesen mentem volna, talán egyszer fogok is. De tudtam, Norbika szeretné megmutatni, milyen ember valójában, hogy ne csak úgy ismerjék, mint Schobert Norbi és Rubint Réka gyerekét.

Ezért átadtam neki a lehetőséget.

Na meg nekem akkor jött az életembe egy nagy szerelem, és akkor kaptam a lovamat. – mondta Lara, aki beszélt arról is, hogy tavaly belevágott a televíziózásba, ami úgy érzi, hogy jól is megy neki. –Nem tartom magam nagyon izgulósnak, se visszahúzódónak. Nyitott vagyok, könnyen ismerkedem, de sokat csalódtam már, ezért megválogatom magam körül az embereket.


Lara Norbikának adta át a Farm VIP adta lehetsőséget (Fotó: TV2)

Életemben először voltam riporter, de bele mertem vágni, mert tudtam, hogy elsőre a Sztárban sztár leszekben nem élőben kell szerepelnem, és ez biztonságot adott.

A csatornánál családias a légkör, mindenki kedves és támogató, így nem volt nehéz legyőzni a félelmemet. – folytatta Lara, majd arról is beszélt, hogy már megtanulta kezelni a híres szülei miatt őt érő hátrányos megkülönböztetést, hiszen a híres szülők az előnyök mellett sokszor hátrányt jelenthetnek bizonyos szituációkban. – Vannak persze előnyei és árnyoldalai is. Annak biztosan nehezebb, aki minden előzmény nélkül csöppen a reflektorfénybe. Én ezt már megszoktam. Persze élnek előítéletek velem kapcsolatban, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Azért volt idő, amikor annyira nem élveztem, mert nem tudtam úgy elmenni buliba, hogy ne ismerjenek fel. Ez feszélyezett, nem lehettem önmagam, hiszen ki tudja, mit mondanak majd rólam.

De ahogy idősebb lettem, tapasztaltabb, már úgy érzem, az ismertségnek főleg előnye van. Sok ajtó kinyílik előttem, nagyobb a kapcsolatrendszerem, ami a mai világban fontos. – zárta gondolatait Lara.

A TELJES INTERJÚT IDE KATTINTVA TUDOD ELOLVASNI!

Nem könnyű híres szülők gyermekének lenni (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT LARÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Mellvillantós fotója miatt ekézik a rajongói Hódi Pamelát – fotó

/p>