Hirdetés 

Szabyest a Blikknek adott exkluzív videóinterjút.

Miután G.w.M-be beletrafált, ledózerolta Gáspár Lacit, virtuálisan felpofozta Zámbó Krisztiánt és seggen paskolta Mauelt a portál kíváncsi volt rá, hogy mi volt ennek a “hadjáratnak” az oka. A kiritikus – popsztár ismét elmondta, hogy amit G.w.M képvisel a zeneiparban, az a legalja. Erre Pácz Viki megkédezte tőle, hogy akkor mégis mi lehet a sikerének a titka, mert az minden vitán felül áll, hogy Varga Márk slágereire és klipjeire kíváncsi a magyar hallgatóság. Erre Szabyest ezt mondta:

Azt gondolom, hogy megfelelő közegben gyártotta a dalait. Az, hogy Curtis szárnyai alatt kezdte el a munkásságát, illetve megfelelő klikkekben van, tehát azokkal készít közös dalokat, akik pont ezt a közeget képviselik.

Az énekes elmondta, hogy Varga Márk egyébként a leggyengébb pontja ennek a társaságnak, de hozzátette, hogy napjainkban csak így lehet érvényesülni, ha összetartó társaságok egymással “featelnek” és a kéthetente megszülető dalokat egyik és másik csatornára össze-vissza dobálják szét.

Természetsen a beszélgetésen szóba került a Gáspár Lacival való üzenetváltás is.

“Van egy emberünk, aki tíz éve azzal haknizik, hogy ő a Gáspár Laci és gyakorlatilag semmilyen felmutatható eredményt nem adott.”


Szabyest szerint Gáspár Laci produktuma annyi, hogy Gáspár Laci (Fotó: Instagram)

Szabyest elmondta, hogy neki az volt a hab a tortán, amikor az X-Faktor mentora azt üzente neki, hogy ő semmit nem tett le az asztalra. Azt gondolja, hogy ezzel szemben Gáspár mégis szánt az életéből időt arra, hogy utánajárjon az ő pályafutásának, így gyorsan kiderült, hogy

Gáspár Laci és Szabyest ugyanazokon a helyen léptek fel, ugyanazoknál a kiadóknál voltak, tehát gyakorlatilag semmilyen szakmai különsbég nincsen köztük.

Ennél azonban Szabyest továbbment és Gáspár Lacit szimplán tujának nevezte:

A Laci olyan, mint egy növény, sőt a növények talán jobbak, mert azok több életjelet mutatnak, hogyha kamerázzák őket. Gyakorlatilag 13 éve nincsen felmutatható eredménye a Lacinak. Nem nagyon rémlik egy darab sláger sem…

-mondta ki a kritikus a véleményét, aki szerint Laci X-Faktoros hátszele sem volt elég arra, hogy valamit alkosson. Laci szerinte ül a sikeren, mert ő a Gáspár Laci, a mentor. Az énekes szerint Gáspár Lacinak ennyi idő alatt már egy Budapest Parkot legalább meg kellett volna töltenie, de ő még erre sem volt képes.

Az énekes úgy gondolja, hogy ő és kollégája pont ugyanazon a szinten vannak, csak neki 10 évbe telt elérnie, míg Gáspárnak ugyanez 20 évnyi munkát igényelt.

Ami viszont nagyon rosszul esett Szabyestnek Gáspár Lacitól, hogy letilotta az Instagramon, így ámbár szívbe vágó, de nem fogja tudni lájkolni a Lambós képeit az X-Faktor mentorának.

A TELJES VIDEÓT IDE KATTINTVA TUDJÁTOK MEGNÉZNI!
Szabyest átment kritikusba popsztárból (Fotó: Facebook)
MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

L.L. Junior a fia nélkül hagyja el az országot – Hopp Csilla nem engedett a kérésének

/p>