Hirdetés 

Balázs Palit a Dáridóban ismerte meg az egész ország.

Az akkor pályakezdő énekes számtalan vidéki koncerten vett részt Soltész Rezső mellett, eslső Házibuli lemezei osztatlan sikert arattak. Kaszás Péter zeneszerző-szövegíró slágerei hozták meg számára az országos sikert, amelyek után önálló televízióműsorba kezdett a Muzsika Tv csatornáján, ezzel nagyjából egyidőben pedig elkezdte a dalait is maga írni. Nemrég vette át a huszadik aranylemezét, amely mérföldkő a pályafutásában. Az énekes erről a Blikknek nyilatkozott.

-Amikor 1996-ban megjelent az első kazettám,

volt olyan kollégám, aki egyenesen a képembe röhögött, hogy mit akarok én a zenei pályán ezzel a bemutatkozó anyaggal?

Bátor lépés és egyben komoly elhatározás volt valóban, így a több mint két és fél évtized távlatából én is úgy érzem, de mindig a közönség dönt hosszú távon. Ez az én esetemben is így volt – mesélte a lapnak Balázs Pali, aki elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy a fala tele lesz elismerésekkel. –Természetesen magam sem gondoltam volna, hogy egészen a huszadikig fogok jutni. A barátaimnak mondtam, pont a napokban, mikor gratuláltak, hogy ez még gombócból is sok, nemhogy aranylemezből, viszont az is hozzátartozik, hogy szinte az egész életemet feltettem a zenei pályára, folyamatosan alkottam, írtam új dalokat, próbáltam tanulni, fejlődni minden területen. Örömmel tölt el, hogy 27 éve színpadon lehetek és élvezhetem a közönségem bizalmát, szeretetét. Ez inspirál és visz előre nap mint nap – mondta az énekes, akit már az egykor a képébe nevető kollégái is elismernek.

A igazi elismerés pedig a számomra az, hogy a korábbi „ellenségeskedő” kollégámtól az utóbbi években folyamatosan kapom a közösségimédia-felületeimen az elismerő like-okat és piros szívecskéket. Mondhatni, nagyot fordult a világ.


Az énekesnek a Muzsika Tv-n van saját műsora (Fotó: YouTube)
MÉG TÖBB HÍR BALÁZS PALIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook / Balázs Pali Hivatalos Oldala

EZ IS ÉRDEKES!

Forrnak az indulatok! A Zámbó család barátja kitálalt: “Úgy állítják be, mintha egy züllött, csapodár szoknyavadász lenne”

/p>