Hirdetés 

Galambos Lajcsit jogerősen három év hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság közműlopás és vesztegetés miatt.

A Dáridó atyja a hot! Magazinnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy kemény harcok állnak mögötte, de még nincs vége az ügynek.

Nagyon nehezen viselem a kialakult körülményeket, holott voltam nehezebb helyzetben is az életemben. Hét harcos év telt el, és még mindig nincs vége az ügynek. Mindenképpen további jogorvoslatokat fogunk kezdeményezni, ugyanis azt gondolom, hogy van olyan körülmény, ami reménykeltő tud lenni

-íidézte Lajcsi szavait az interjú alapján a Metropol.

Lajcsi nagyon bízik abban is, hogy a kialakult helyzet nem befolyásolja a karrierjét, hiszen a tehetsége ettől nem lett kevesebb.

Azt gondolom, hogy ettől az ítélettől nem lettem tehetségtelenebb. A magyar sztárvilágban számtalan példa volt rá, hogy valakinek el kellett vonulnia a szerepléstől, de a tehetség mindig megtalálja a helyét, és talán még népszerűbbek lettek, mint valaha. Amit elértem, azt senki nem veheti el tőlem, és azt gondolom, hogy ennél népszerűbb már nem leszek. Ebből adódóan nem ezt a karrieremet fogom továbbépíteni, amit eddig, hanem készülök valamire, de ezt egyelőre még dédelgetem magamban

– árulta el Galambos.


Lajcsi szerint még nincs vége az ügynek (Fotó: Life TV)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Index

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi Marics Petiről: “Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat”

/p>