Hirdetés 

Amikor ingatlan vásárlásról van szó, a többség egyszerűen csak eladó házat, lakást, nyaralót, vagy telket keres. Azonban van egy szűkebb réteg, akiknek speciálisabb elképzeléseik vannak. Van például olyan, hogy valaki nem is csak egyszerű lakásra vágyik, hanem szeretne egy penthouse lakást venni, vagy egy loft lakást.

Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

Egyszerű ingatlan keresési lehetőségek (menü használata)

Az ingatlan keresők többsége egyszerűen a fő menüpontokat használja ingatlan kereséskor. A fő menüpontok az asztali változaton az oldal tetején találhatók, melyek között könnyű eligazodni. Nagyon sokan egyszerűen csak rákattintanak az eladó ingatlan menüpontra.

Az oldal használatakor a legtöbben a településen és a kategórián kívül csak a maximum árat állítják be, pedig rengeteg egyéb keresési paraméter van, amivel lehetne szűkíteni a találati listát és ezzel csökkenteni az ingatlanok keresgélésével töltött időt.

Speciális ingatlan keresési lehetőségek

A megveszLAK.hu-n az egyszerű menüpontokon kívül rengeteg speciális igényt kielégítő keresési lehetőség áll az ingatlant keresők rendelkezésére. Ezek többsége a főoldalon található kártyákon lévő linkeken keresztül érhető el. A sor nagyon hosszú, így csak néhány ilyen keresési lehetőséget emelnék ki: garzon lakások, loft lakások, kétgenerációs házak, könnyűszerkezetes házak, vízparti ingatlanok stb. Érdemes átböngészni a főoldalt.

Külföldi ingatlanok

Egyre többen gondolkoznak Magyarországon azon, hogy szeretnének venni egy ingatlant külföldön, akár nyaralónak, vagy oda költözés céljából, vagy akár befektetésnek. A megveszLAK.hu-n 2022 szeptemberétől már külföldi ingatlan hirdetések között is tudnak keresgélni a vevőjelöltek.

Hitelkalkulátor

A megveszLAK.hu-n nem csak eladó, vagy kiadó és csereingatlanok között lehet böngészni. 2023 január elejétől már hitelkalkulátor is segíti az ingatlan keresőket. Megtaláltad álmaid otthonát, de a megvásárlásához hitelre lenne szükséged? A lakáshitel kalkulátor segítségével pillanatok alatt ki tudod számolni, hogy mennyi lenne az ingatlan törlesztőrészlete. A hitelkalkulátor használatához nincs szükség regisztrációra és a használata teljesen ingyenes.

Ha nem csak keresd az ingatlant

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján az ingatlan hirdetés feladás ingyenesen lehetséges a magánszemélyeknek! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.

megveszlak.hu

kiemelt kép: saját

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi egújabb fotója kiverte a biztosítékot! “Egyre közönségesebben öltöztetnek fel téged…”

/p>