Hirdetés 

A mulatóssztár és kedvese már többször utalást tettek arra, hogy hamarosan elérkezik a lánykérés ideje, azonban ez mint most kiderült nem idén lesz.

A Borsnak nyilatkozott Jolly és Barbi arról, hogy terveznek közös gyermeket is, azonban ezt a boldogságot mindenképp házaspárként szeretnék megélni, az esküvő pedig jelenleg a rengeteg munkájuk miatt nem tud számításba jönni.  –A munkának szenteljük ezt az évet – kezdett bele a Borsnak Jolly. – Az elmúlt esztendőkben a covid akadályozta a koncerteket, de most nagyon sok a felkérés, a műsor. Azon kaptuk magunkat Barbival, hogy teljesen be lettünk táblázva az évre, szinte egyetlen szabad hétvégénk sincs. Nyaralni is csak pár napunk marad. Éppen ezért az esküvőre sem lesz időnk. De ne is szaladjunk ennyire előre, Barbi szereti, ha megvan mindennek a maga ideje. Addig nem szeretne babát, amíg nem házasodunk össze, és ahhoz előbb persze meg is kell kérnem a kezét. 

Azt még nem árulhatom el, hogy mikor, nehogy az újságolvasók előbb tudják, mint ő

 – mondta a lapnak viccelődve Jolly. A mulatóssztár kedvese Barbi különleges esküvőt szeretne.

– Hercegnős esküvőt szeretnék, ami sok lánynak az álma mondta a lapnak, majd hozzátette: Olyanhoz szeretnék hozzámenni, aki életem párja, és a kedvesem az. 

MÉG TÖBB HÍR JOLLYRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Varga Viktor meztelenül fotózta magát a jurtája közepén! “Ha vendég jön, akkor legfeljebb egy kendőt magamra kötök”

/p>