Hirdetés 

A napokban robbant a bomba: Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata zátonyra futott.

A kajakos bevallotta azt is, hogy ennek hátterében a részéről megcsalások is voltak. Ahogy lenni szokott, előkerültek a névtelenséget kérő barátok és ismerősök, aki elkezdtek beszélni arról, hogy kivel és milyen kapcsolata lehetett, vagy volt Kucserának.

A család egyik közeli barátja például azt is elárulta, több félrelépésről is beszélhetünk

ismét beindultak a találgatások, mégis kik lehetnek azok az ismert nők, akik mellett a sportoló a pillanatnyi boldogságot kereste.

Tápai Szabina nemrég elmondta a véleményét arról, hogy párját összehozták a Farm VIP műsorában Sydney van den Bosch-sal.

„Elég sok mindent tudok a férjemről – hogy mit, azt megtartom magamnak –, mindent megbeszélünk. Amikor ezt a hírt hallottam, reakcióra se méltattam, nem hívtam fel Gábort, hogy kérdőre vonjam. Nem ez volt az első alkalom, hogy hasonló hír röppent fel. Ilyenkor összefogunk, és kitaláljuk a megoldást. Négyszemközt átbeszéljük, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé sérüljön a kapcsolatunk a külvilágból érkező támadások hatására”

 – mondta akkor Szabina a Ripostnak, amire a férjének is ugyanez volt a reakciója.

„Ezt a pletykát magyarázatra sem méltatom. Annyi mindenkivel összehoztak már, hogy csak kuncogni tudok az ilyen kitalált, kattintásvadász híreken” – nyilatkozott a Ripostnak szűkszavúan a kajakos, ám ezzel a közvéleményt abszolút nem győzték meg.

Kucsera életében köztudottan fontos szerepet játszott Sári Évi, akivel egy ideig együtt éltek, de Liptai Claudiával is összeboronálták az egyik televíziós műsor fogatásainak alkamával.


Válnak… (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR A HAZAI SZTÁROKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life TV

EZ IS ÉRDEKES!

Megtörte a csendet Fekete Dávid volt felesége, ügyvédjén keresztül reagált az énekes földöntúli élményére

/p>