Hirdetés 

Két évtizedes karriert tudhat maga mögött a Supernem nevű rockzenekarával Papp Szabi, aki már lemondott arról, hogy az Arénában koncertezzen – írta a Blikk.

Az együttes mögött hatalmas rajongótábor áll, azonban ez messze kevés ahhoz, hogy egy Pap László Sportarénát megtöltsön, ezzel pedig tisztában is van a Sztárban sztár ítésze.  –Húszéves volt nemrég a zenekar, márciusban jön a hetedik lemezünk, amelyen továbbra is azt csinálhatunk, amit akarunk. Szuper lesz, és remélem, az az ötszáz ember meghallgatja, akit a húsz év alatt összegyűjtöttünk – mondta viccesen Szabi, aki beszélt a lapnak arról is, hogy miért nem erőlteti már azt, hogy minél nagyobb közönség előtt lépjenek színpadra.

 Ezt már lerendeztem magamban, nem arra hajtok, hogy legyen Aréna.

47 éves vagyok, amióta az eszemet tudom, ezt csinálom, játszottunk mi már nagyon sok ember előtt. Az életünk persze, olyan, hogy az egyik nap imádjuk, a másik nap felgyújtanánk az egészet, de az új lemez tovább repít majd minket lelkileg. Nekem az a fontos, hogy a mai napig van lendület, mondanivaló, és szabadok vagyunk, mint a madár- mondta a lapnak az énekes.


Pap Szabi letett már az Arénáról (Fotó: Wikipédia)
MÉG TÖBB HÍR A SZTÁRBAN SZTÁRRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Origo

EZ IS ÉRDEKES!

Tragédia! Karambolozott és meghalt a 17 éves autóversenyző

/p>