Hirdetés 

Amint az pénteken kiderült, a beharangozó ellenére nem lesz az idén X-Faktor az RTL-en.

A tehetségkutató műsort egy másik formáció, a The Voice váltja fel, amely korábban a TV2-n futott nagy sikerrel. Erről a tényről a csatorna is beszámolt a hivatalos közösségi oldalán.

Mindezek után az is eldőlt, hogy valószínűleg az X-Faktor mentorai nem kerülnek át a The Voice zsűriszékeibe és bár a neveket egyelőre nem tudni, de ByeAlex ma elköszönt a műsortól. 

Mostanra, gondolom, többen is találkoztatok a hírekkel, miszerint idén a Faktor elmarad. Ez így igaz; nem lesz idén

– írta ByeAlex.

Kiemelte: „Nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tulajdonképpen egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam; részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ez idő alatt, utat mutattam sok fiatalnak – néhányan aztán lehet, másként látták –, és négyszer győztem is a versenyzőimmel” – írta az énekes, majd így folyatta:

Úgy éreztem, nincs bennem több, pihennem kell, a műsortól el kell köszönöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt X-Faktor a covid-helyzet miatt. Ezt észre kell vennem.

ByeAlex a The Voice-ról azt írta, hogy az RTL sikerre viszi majd az új műsort is és hozzátette:  „az X-Faktornak is jót tesz majd egy kis pihenő”.

„Én a részemről úgy gondolom, egy olyan progresszív zenei realityt készítettünk a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon. Én a részemről most még többet tudok saját zenékkel foglalkozni és írni tovább a könyvemet” – fogalmazott ByeAlex.

MÉG TÖBB HÍR BYEALEXRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Lakatos Márk kiosztotta G.w.M-et! “Mi az, hogy egy férfi nem hordhat magassarkú cipőt?” – videó

/p>