Hirdetés 

A legendás táncdalénekes talán az utolsó mohikánok egyike, aki sokat tud a múltból. kollégáiról és barátairól.

Nem is olyan régen a méltán sikeres táncdalénekesnő, Harangozó Teri rejtélyes halálának okát mondta el.

“Sok mindent írtak és mondtak Teri tragédiájáról. Hallottam, hogy beteg volt a szíve, a tüdeje, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Én most mindezt megcáfolom. Teri valóban beteg volt, csontritkulásban szenvedett, és előfordult, hogy már a színpadra is csak segítséggel tudott felmenni. Rengeteget szenvedett ettől, de együtt tudott élni a fájdalommal is. Amikor sokadszor rosszul lett, s kórházba vitték, senki sem látogathatta. Telefonon beszéltem vele, a jövőt tervezte. Nem volt halálos beteg, ezt tiszta szívből állíthatom.

A bajt, a rosszulléteket az évtizedekkel korábban beültetett mellimplantátum okozta.

Tudniillik, lejárt a szavatossága, réges-rég ki kellett volna cserélni. Ám mielőtt ezt megtették volna, szétrepedt a burka, a szilikon pedig a tüdejébe került. Hihetetlen, hogy az orvosok késlekedtek. Teri már a kórházban volt, mondta, hogy nem kap levegőt, de az orvosai csak húzták, halasztották a beavatkozást, mert épp hosszú hétvége volt, s úgy voltak vele: ej, ráérünk arra még…” – nyilatkozta Poór a Blikknek.


Harangozó Teri (Fotó: MTVA)
Most egy újabb halálesetről, a február 4-én, szombaton égi születésnapját ünneplő Máté Péterről mesélt a lapnak.

„Mi valóban barátok voltunk, nem csak pályatársak. Kevesen tudják, hogy Máté Péter az utolsó két dalt az életében nekem írta. Megbeszéltük, hogy nagylemezt készítek, és ő zenésztársként, alkotóművészként segít ebben. Két nóta készült el, a többire már nem maradt idő. Nem maradt, mert a barátom valami fatális szerencsétlenség következtében meghalt. Olvastam megannyi visszaemlékezést állítólagos szívbetegségéről, ilyen-olyan egészségi problémáiról, de én tudom, hogy makk egészséges volt.

A halálát – megdöbbentő ezt kimondani ennyi év távlatából is – háztartási baleset okozta. Erről és a részletekről kegyeleti okokból nem szeretnék többet mondani.

-mondta Poór.

Máté Péter február 4-én lett volna 76 éves (Fotó: Wikipédia)
MÉG TÖBB HÍR POÓR PÉTERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Smagpictures / Olajos Piroska

EZ IS ÉRDEKES!

Olyat énekelt a fiatal férfi az America’s Got Talentben, hogy mindekinek leesett az álla – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading