Hirdetés 

L.L. Junior néhány napja utazott ki Dominikára, ahol pihen és dolgozik felváltva.

A munka mellett nem hanyagolja el a zenei karrierjét sem, hiszen szinte azonnal kihozott egy dalt és videoklipet “spanyol jellegű” nyelven, amelyben egy helyi(?) rapper, Humo Caribeño működött közre. Az Instagram oldalán egyébként a rapper azt is elárulta, hogy ez az első, de biztosan nem az utolsó spanyol dala.

A dominikai üdülővárosról megcímzett Punta Cana című sláger nagyon más, mint az eddigi L.L. Junior dalok. A minden komolyságot mellőző könnyed spanyolszerű dal csúcspontja a

jubububú

szövegű sor és ez nem csak nekünk tűnt fel, hanem a rajongóknak is, akik ezt a sort szinte minden kritikus kommentbe beleírják. Egyébként a jelentését nem ismerjük, de az is elképzelhető, hogy valamilyen helyi halandzsa felkiáltás.

A dal alatti kommentek egy jó része meglehetősen kritikusak.
  • Huu ez pusztulat volt hallgatni meg azt a 10 másodpercet is 😆😆😆
  • Te egyre mélyebben vagy LL Junior.
  • Pár évig tanultam spanyolt a főiskolán, nagyon sajnálom, hogy ez a spanyol nyelvtudományi akadémiai székfoglalónak is beillő videoklip még nem létezett akkor. Hadd idézzek Salvador Dalí-tól, aki nem csak kiváló szürrealista festő, de a korának kiemelkedő gondolkodója is volt: “Jubububú!”.
  • Kidurrant a dobhartyam a “Jobububu” alatt 🙈🙈🙈 Kovetkezo duetted Fekete Pakoval lesz? Neki is szuper a kiejtese, plusz hasonlo a stilus mint ez
  • Félig meghallgattam és itt ülök megsemmisülten.Jubububúúúúú
A VADIÚJ DALT ITT TUDOD MEGHALLGATNI!

MÉG TÖBB HÍR LL JUNIORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Rubint Réka: “Hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakán kívül mást is”

/p>