Hirdetés 

Britney Spears rajongói egy ideje már beletörődtek abba, hogy kedvencük aligha fog visszatérni a normális kerékvágásba.

Az énekesnő a visszatérését tervezte, de a szó szerint közbe szól az őrület, egymás után botránkoztatta meg az embereket a közösségi oldalán mutatott meztelenkedéseivel és a nyilvános helyeken való botrányos viselkedésével. Nemrég olyan összeesküvés-elmélet is napvilágot látott, hogy a jelenlegi Britney csupán egy dublőr, mert lehetetlen, hogy ilyen viselkedést tanúsítson az a lány, akit ők megísmertek.

Nemrég több alkalommal is lelépett az Instagramról maga mögött hagyva több, mint 42 millió követőt, de mindig visszatért. Most azt látni, hogy a rajongók hagyják magára Britneyt, hiszen félmillió követő pillanatok alatt eltűnt a profiljáról. Ők már ezt nem látják, de talán nem is bánják, hogy az énekesnő ismét levetkőzött, őrült fejet vágva fotózta magát és a képhez ezt írta:

Szia !! Csak én vagyok… ez az egyik londoni felvételem !!! Ez tényleg PROFI!!! Nincs haj és smink!!! Én voltam a stylist és ébresztőórára támasztottam a telefonom!!! Rendkívül komolyan kell vennünk a dolgokat 😏😏 🤧🌸🌸🌸 🖕🏻 🖕🏻 🖕🏻!!!!

Mindent egybevetve tényleg komoly baj lehet Spearsnél…

A FOTÓT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!


Komoly baj lehet az énekesnővel (Fotó: AFP)
MÉG TÖBB HÍR BRITNEY SPEARSRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Fotó buktatta le: Kiderült, kit vitt ágyba Schobert Norbika!

/p>