Hirdetés 

Ahogyan azt meg lehetett jósolni, elkezdenek kiesni a csontvázak a szekrényből. Jönnek az egykori szeretők szépen sorban.

Egyelőre legalábbis az első, aki kérte neve elhallgatását és a Blikknek mesélt arról, hogy annak idején volt titkos románca Kucserával, amikor felesége visszament sportolni, így az apuka maradt otthon a gyerekkel.

Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki

-mondta a nő, aki elmesélte a lapnak, hogy viszonyuk hónapokig tartott, de Szabina elótt nem tudták titkolni, többször is lebuktak, azonban ő mindig szemet hunyt férje kilengései felett, mert abban bízott, egyszer majd abbahagyja ezeket. –Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk.

Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani.

Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta”mondta az egykori szerető, aki azt is tudni vélte, hogy nem ő volt akkor sem az egyetlen.


Nem lehetett nemet mondani Kucserának (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR KUCSERA GÁBORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Az egyik magazin álompasijává választatta meg magát Puskás Peti! – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading