Hirdetés 

Egészen döbbenetes és megalázó módon vetett véget a kapcsolatának menyasszonyával Zámbó Krisztián.

A Bors megírta, hogy Takács Zsuzsika épp kedden délután adott nekik interjút azzal kapcsolatban, hogy milyen jó érzés volt esküvői ruhába bújni a TV2 kamerái előtt.


Fotó: Tv2

„Semmivel nem változik az ember élete attól, hogy kimondja, hogy házas, csupán jó kimondani azt, hogy én valakinek nem a barátnője, hanem a menyasszonya, esetleg a felesége vagyok és ő a férjem” – mondta izgatottan a lapnak Zsuzsika, miközben Krisztián épp pötyögte a telefonjába azt a szöveget, amit aztán ki is posztolt: 

Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt az biztos. Végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit, és nem is akarok beszélni erről többet.

Zsuzsika ezután felhívta a lap szerkesztőségét, hogy mivel az interjú tárgytalan, így arra kéri őket, hogy azt ne használják fel. Nem tudni, hogy mi okzta a hirtelen jött szakítást, de az biztos, hogy az énekes menyasszonyát legalább annyira váratlanul érte, mint a rajongókat.

A történtekről bővebben IDE kattintva olvashatsz.

Hirtelen szakított menyasszonyával az énekes (Fotó: Life Tv)
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube / Palikék Világa

EZ IS ÉRDEKES!

Leesik az állad: Szabó Zsófi bodyra vetkőzött és csábosan pózol a kamerának – videó

/p>