Hirdetés 

Tóth Andi a lelki békére helyezi a hangsúlyt az idei évben. Az énekesnő a terveiről és az örömeiről a Story magazinnak vallott.

Az énekesnő elmondta, hogy a boldogság az nem egy általános állapot az életben, hanem egy-egy pillanat csak, amit ő megpróbál értékelni. A Sztárban sztár zsűri székébe beülve ügy érzi nincs feljebb, ez a szakma csúcsa, amiért nagyon hálás. Párjával Marics Petivel összeköltöztek, lett egy kiskutyájuk így most a harmónia megteremtése és fenntartása az elsődeleges dolog, amire koncentrál.

Elértem, hogy zsűriszékben ülök, aminél nem hiszem, hogy van feljebb. Úgyhogy idén szeretném végre megélni a jó pillanatokat, kicsit lassítani, és a párkapcsolatommal, az álmaim kutyusával, az otthonunkkal lelki békét teremteni. Szeretnék kevésbé frusztrált lenni, mint az előző években.

-mondta a magazinnak Andi, aki arról is vallott, hogy mennyire egyszerű, vagy épp könnyű a párjával közösen dolgozni egy szuperprodukcióban.

„Mondják, hogy párként nehéz együtt dolgozni, és egy pillanatra bennünk is volt bizonytalanság, hiszen Peti nagyon laza, én viszont épp az ellenkezője vagyok. De közben meg az van, hogy én pont ezért szeretem őt, és fordítva ugyanez. Szóval mi örülünk ennek a lehetőségnek, főleg, hogy a szakmánk sokszor ellehetetleníti a kapcsolat fenntartását, de így legalább itt együtt tudunk lenni”

-mondta az énekesnő.


A közös munka még több közösen eltöltött időt biztosít (Fotó: Tv2)
MÉG TÖBB HÍR TÓTH ANDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Botrányos átverés! Molnár Anikó: “Semmi közöm ehhez (…)nem perelt be senki” – videó

/p>