Hirdetés 

Zámbó Jimmy méltó utódjaként emlegetik a rajongók a fiatal énekest Peter Srámeket, aki hamarosan megkezdi „A Király” címmel felvidéki koncertturnéját.

Mint Jimmy nagy tisztelője ereklyeként gyűjt mindent, ami a Király munkásságával kapcsolatos, ezek pedig akár mágikus erejű kabalaként is segíthetik a munkásságát Srámeknek. Van abban valami misztikus, hogy Peter egyre több szállal kötődik a tragikus sorsú popsztárhoz, hiszen először sok évvel ezelőtt Zámbó Jimmy dalaival, majd a családjával ismerkedett meg, aztán övé lett a Király Mercedese, ezután pedig az Olasz Renátó és Nagy Ervin által megformált Zámbó Jimmynek kölcsönözte az énekhangját az RTL+ nagysikerű sorozatában.

Most újabb kincs került a fiatal énekes birtokába, hiszen amint arról a közösségi oldalán beszámolt, övé lett Zámbó Jimmy egyik aranylemeze, amelyet az énekes a „Szeress, hogy szerethessenek” album után kapott. Külön pikantéria, vagy talán égi jel, hogy ez a lemez volt a Király pályájának legsikeresebb albuma, hiszen halála után az album gyémántlemez lett.

Mindenesetre a kitűnő énekes egy Zámbó Jimmy – ereklyével ismét gazdagabb lett.

MÉG TÖBB HÍR PETER SRÁMEKRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Magneoton / Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Norbi megható sorokat írt és 21 éves képet mutatott feleségéről – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading