Hirdetés 

Zámbó Krisztián volt a Frizbi Tv vendége, aki sok egyéb mellett arról a nagy port kavart esetről is beszélt, amely szerint Delhusa Gjontól  nagy összeget kért kölcsön édesapja a halála előtt.

Krisztián szerint Delhusa szerette volna, ha édesapja átmegy a az ő kiadójához, azonban Jimmy saját maga kezdte el az új dalait csinálni, mert tervei szerint magánkiadásban szerette volna azokat kiadni.

-Hozzá kell tennem, hogy édesapám eleinte nagyon elismerte Delhusát, mint énekest. Anno felkérték őket, hogy énekeljenek egy duettet az árvízkárosultak javára készülő lemezre. Apu akkor már nem volt a Magneotonnál, mert lejárt a szerződése, és saját maga kezdte csinálni az anyagait a Jankai Bélával. 

Delhusa mondta neki, hogy menjen át az ő kiadójához, mert kétszer annyit fizet neki, mint amennyit korábban a Magneotontól kapott

– mesélte Zámbó Krisztián, aki ezután ledózerolta Delhusát.

Aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt. Tőlem mondhat ő bármit, meg be is perelhet, ezt nem csak én, hanem nagyon sokan mondjuk. 

Van én nekem olyan sztorim, amit ha elmondanék, szerintem elég nagy problémába lenne. De soha nem fogom elmondani, mert megígértem neki 

 jelentette ki Krisztián, aki hozzátette, hogy ezt a sztorit azért említette a telefonban Delhusának. Aztán egy elképesztő történetet azért megosztott a nagyérdeművel.

-Amikor felvették azt a bizonyos duettet, Delhusa meghívta aput és a Jankai Bélát egy kajálásra. Apu ugyan nem ivott, mert vezetett, de a Béla és a Delhusa igen. Gjon valamiért elment a bárpulthoz, és többet nem is ment vissza az asztalhoz. 

Végül jött a pincér, hozta a számlát, és apu fizette ki.

 mesélte a ledöbbent Hajdúnak Zámbó Krisztián.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Húsz éves fiúk őrülnek meg Molnár Anikó pikáns képeiért a az OnlyFansen!

/p>