Hirdetés 

Kelemen Anna az útóbbi hónapokban került elő hosszú hallgatás után.

Az egykori playmate rivaldafényben élt régi élete látszólag irigylésre méltó volt, de a kulisszák mögé kevesen láthattak. Mert bizony Annának is voltak komoly csalódásai, amelynek a jövőre nézve súlyos következményei lettek. Erről mesélt a szőke szépség a Ripostnak.

-Nem vagyok szerelmes típus, sosem voltam, nem az érzelmek, hanem az érzékiség vezérelt mindig is.  Sőt próbálom is magam távol tartani a szerelemtől, nem akarom elveszíteni a fejem. Igaz, az eddigi tapasztalatom az, hogy nem tudnak elvinni az érzelmek.

Igaz, huszonévesen volt egy olyan hatalmas szerelmi csalódásom, hogy akkor megfogadtam, senkit nem fogok már szeretni. Lehet ebből is következik, hogy nem akarok gyereket, lemondtam az anyaságról!

-mondta a lapnak Anna, aki sosem volt középszerű, mindig kilógott a sorból, így bár sokan nem értik őt meg, de mégis hozott döntéseket. Olyanokat, amelyek neki megfelelnek.

Egyáltalán nem foglalkoztat az, hogy kapcsolatom legyen, hogy esküvő legyen, mint ahogy a családalapítás sem

– mondta a Ripostnak.  – Persze, fontos a család, de nem mindenáron! Egyszerűen vannak olyanok, akiknek nem ez az útja. Na én pont ilyen vagyok. Persze sosem jelenthetem ki ezer százalékkal, hogy sosem lesz. De az biztos, hogy nincs benne a következő öt éves tervemben.


Kelemen Anna lemondott a kapcsolatról és az anyaságról (Fotó: Central Media)
MÉG TÖBB HÍR KELEMEN ANNÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Görög Zita alig várta, hogy öregedjen, mert a szépsége megkeserítette az életét – videó

/p>