Hirdetés 

A törökországi földrengés az egész világot megrázta.

Láthatjuk a fáradhatatlanul dolgozó mentőcsapatokat, az egész napot végigdolgozó csapzott keresőkutyák fotóit. Mindenki a híreket figyeli, megosztja az örömhíreket, amik szerencsére naponta szembe jönnek velünk, hiszen rengeteg túlélőt sikerül megtalálni a romok alatt, de látjuk a kudarcokat is. Halljuk az elhunytak számát. Döbbenet és csend, aggodalom és remény. Ezek a napok most erről szólnak.

A hazai sztárvilág apraja és nagyja is megszólal így, vagy úgy a témában. Va, aki csak megoszt egy hírt vagy fotót és van, aki véleményt formál. Így tette ezt Tóth Vera is, aki párhuzamot húzott az influenszerek és az emberéletekért küzdő mentőcsapatok között.


Tóth Vera kiírta magából… (Fotó: TV2)

Az énekesnő arról ír, hogy egyik pillanatban az üzenőfalon a törökországi természeti katasztrófa híreit olvassa, azután jönnek az értékes influenszerek posztjai, vagy a róluk szóló bulvárrcikkek.

Közben lejjebb görgetek és a következő szalagcím már az, hogy kik a legértékesebb influenszerek, tiktokkerek, internetes emberek, akik a legnagyobb követőszámmal rendelkeznek. Most őket díjazzák, ünneplik, hisz általuk növekszik az eladható tartalom, termék eladási ára. Egymás után jönnek a török események, aztán egy bulvárhír, majd ez. Kisebb zavar van az űrben, hogy a valódi értékek ma mit jelentenek pontosan, globálisan nézve?

– teszi fel a kérdést Tóth Vera.

Értékes a mentőfiú, aki éppen most húzott ki a romok alól egy gyermeket, de ugyanúgy értékes egy interneten táncoló influenszer is, akiben őszintén szólva, én 38 évesen nem látok olyan maradandó értéket, ami hozzátenne ehhez a világhoz. De a lényeg az, hogy mindkettőre használjuk az érték, értékes szavakat

-tette hozzá az énekesnő, aki azt sem érti, hogyan kereshet milliókat egy influenszer.

(…) olyan menő, hogy ő abból lett valaki, hogy kirakott egy videót, amin összevissza beszél és ugyan ciki, de mégis oltári népszerűségre tett szert, és ezt ő meglovagolta. 

Nem jó ez így, gyerekek. Figyeljünk oda a valódi értékekre. Vagyis ismerjük fel őket. Ne állítsam szembe a két világot? De, szembeállítom.

MÉG TÖBB HÍR TÓTH VERÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

A 22 éves erőemelő lány nagyon durva kommenteket kapott kinézete miatt

/p>