Hirdetés 

320 kilós tinédzserként ismerte meg az ország Rácz Gézát, akit Schobert Norbi vett a pártfogásába.

Az Update módszernek és a kitartó testedzésnek köszönhetően Géza már csak épphogy 167 kiló, de még így is az ország legkkövérebb tinijének számít. Ez azonban őt most egy cseppet sem izgatja, mert megtalálta élete szerelmét ,aki plusz motivációt adhat a további fogyásra. A fiatal férfi a Borsnak mesélte el szíve a választottjával való találkozását.

Enikő a több internetes csatornám egyikén írt nekem, én pedig válaszoltam. Két hónapig csak leveleztünk és telefonon beszélgettünk, aztán leszerveztük az első személyes találkozót

– mesélte Géza, majd belemerült a részletekbe. Elmondta, hogy vonattal utazott fel Budapestre, Enikő pedig a pályaudvaron, a peronon állva várta.


Schobert Norbi segítségével fogy folyamatosan a tini (Fotó: Bors)

– Leszálltam, odasiettem hozzá, és menten megöleltük egymást. Ekkor még nem volt csók. Annak meg akartuk adni a módját – árulta el Géza, majd elmesélte az első csók történetét is.

Megálltunk, megcsókoltam, ő pedig nemcsak hagyta, hanem vissza is csókolt. Fantasztikus érzés volt

-mesélte Géza, aki hozzátette, hogy bonbont és rózsát vitt a randevúra leendő kedvesének. A tinilány számára az is egyértelműen kiderült, hogy az új udvarlója bizony romantikus alkat.

Holdvirágomnak szólítom, mert ez a szó fejezi ki leginkább, hogy mit érzek iránta.

-mondta Géza.

360 kilóval indult a fiatal tini (fotó: YouTube)
MÉG TÖBB HÍR RÁCZ GÉZÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! A NAV “szégyenlistáján” a TV2 sztárja, tízmillió fellett van az adótartozása

/p>