Hirdetés 

Miután Zanzibárról hazatért családjával, máris repülőre pattant és a Velencei Karneválra utazott egy kisebb baráti társasággal a mulatós sztár Sihell Ferry – írta a Ripost. 

Álmában sem gondolta volna, hogy a kikapcsolódás a rendőrségen fog kezdődni.  -Csütörtökön délután öt órakor érkeztünk ki, a Rialto hídnál szálltunk ki, majd egyenesen a szállásunk felé indultunk. 

Csupán öt perc sétára volt a hotel, de ez az idő elég volt a zsebtolvajoknak, hogy kiraboljanak minket

– kezdte a Borsnak Ferry, aki hozzátette, hogy mindez csak akkor derült ki, amikor a hotel recepcióján nem találták az irataikat és a pénztárcájukat.


Sihell Ferry és felesége Viki (Fotó: Facebook)

A következő napot így a velencei magyar főkonzulnál kezdték, azonban ott továbbküldték őket Milánóba, azonban ekkor már csak pár órájuk maradt, hogy ügyfélfogadási időben odaérjenek.

Az idő hiányában csak egy ideiglenes igazolványt kaptunk, és visszaküldtek Velencébe minket, a rendőrségen feljelentést kellett tennünk. Valószínűleg nem egyedi eset a miénk, mert öt német nő várakozott ott hasonló problémával, őket is Rialto-nál zsebelték ki…A zsebeseknek most ez a helyszín egy Kánaán – mondta az énekes, aki azonban már a természetéből adódóan sem hagyta, hogy ez az eset kedvüket szegje.

A megérkezés rossz volt, de a kis csapatunkkal másnap abban egyeztünk meg, magunk mögött hagyjuk a történteket, és igenis jól fogjuk érezni magunkat. Így is volt! 

-mondta a mulatós sztár.

MÉG TÖBB HÍR SIHELL FERRYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Gabi: “Elárulok egy titkot, káromkodni is szoktunk, mint a kocsis”

/p>