Hirdetés 

Ugye a címet olvasva érdekes ellentmondásokat érzünk?

És tényleg… G.w.M közösségi oldalának sztorijában azt látjuk, hogy a sztárzenész elindul shoppingolni, előtte azonban videóban libegteti a kezében a köteg huszasokat. A következő posztjában látjuk, ahogy az autója gyik tartórekeszébe sem fér bele a pénz, amit magával visz.


A következő posztban megvillantja luxuskaróráját, vagy aranyfukszait, az ezt követőben pedig a többtízmilliós vadiúj Mercedesét, vagy Ferrariját, vagy Labóját. Mikor éppen mit.

 

Ezek után meglepi Edinát egy szürke hétköznap este egy 24 milliós Porsche terepjáróval.

Tegyük hozzá, hogy Varga Márk 26 éves és a csóróságból érkezett, erről maga vallott a Frizbi TV-ben. Példaképe lehet tehát a fiataloknak, hogy hogyan lehet a mélyszegénységből pár év alatt feltörni a gazdagságba. Azonban Varga Márk mindezt úgy tette, hogy még egy vállalkozása sincsen. Ezutóbbit már a Privát Kopó bűnügyi magazin részletezte.

G.w.M tehát a nyilvánosság előtt mutogatja a vagyonát, a másik oldalon pedig azt mondja, hogy nincs köze a niylvánosságnak ahhoz, hogy mekkora vagyona van. Ki érti ezt? Mindenesetre

állítólag vizsgálat indult Varga Márk László, alias G.w.M. pénzügyei kapcsán

– közölte az AC News.

Varga Márk azonban magyarázatot ad mindenre. A legutóbbi posztjában mindenkit megnyugtat az anyagi helyzetét tekintve:

„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc … Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet!”

Ez értjük. Egyet is értünk vele. Ha viszont a pénzügyi dolgokat nem a médián keresztül szeretnénk bemutatni, akkor a közösségi médián(!!) keresztül sem feltétlen szükséges, mert a jelen gazdasági helyzetben a napi 20 órát becsületesen dolgozó egyszerű hétköznapi embert csak hergelik a polgárpukkasztó, magamutogató posztok. És akkor még a posztoló meg is lepődik azon, hogy a kommentelők hogyan vélekednek róla.

A valóban gazdag ember nem mutogatja a vagyonát.

MÉG TÖBB HÍR G.W.M-RŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Falatnyi fehérneműben üzent Valentin-napon a TV2 sztárja: “A szerelem vak” – tüzes fotó

/p>